Sezonul doi “Pe bune?!” revine din 12 februarie, la PRO TV! Sezonul doi “Pe bune?!” revine din 12 februarie, la PRO TV!
Cel mai trăsnit quiz show, Pe bune?!, revine la PRO TV din 12 februarie. În fiecare luni și miercuri, de la 22:30, Andi Moisescu... Sezonul doi “Pe bune?!” revine din 12 februarie, la PRO TV!

Cel mai trăsnit quiz show, Pe bune?!, revine la PRO TV din 12 februarie. În fiecare luni și miercuri, de la 22:30, Andi Moisescu și cei doi căpitani de echipă, Costi Diță și Cosmin Natanticu, le vor aduce telespectatorilor o competiție cu întrebări uimitoare și răspunsuri neașteptate.

Invitați precum Smiley, Pavel Bartoș, Andra, Mihai Bobonete sau Adrian Văncică vor veni în acest sezon în platoul emisiunii, vor face echipă cu Natanticu și Diță, vor afla lucruri la care nu s-ar fi gândit vreodată și, mai presus de toate, se vor distra în încercarea de a câștiga fiecare ediție.

„Anul acesta mi-am dezvoltat propria echipă de cercetători, ca să înțelegem mai bine pe ce lume trăim. Din ea fac parte, desigur, Costi Diță și Cosmin Natanticu. Împreună am realizat câteva studii ale căror rezultate le veți afla începând din 12 februarie, lunea și miercurea.”, a declarat Andi Moisescu.

Sezonul doi al celui mai amuzant și surprinzător quiz show, Pe bune?!, din 12 februarie, numai la PRO TV!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: