IMMOFINANZ Group, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și investitori imobiliari din România și cel mai mare proprietar de birouri din București, anunță lansarea...

Concierge service Victoria Park (1)IMMOFINANZ Group, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și investitori imobiliari din România și cel mai mare proprietar de birouri din București, anunță lansarea noului serviciu de concierge TimePal în toate clădirile sale de birouri din capitală. Noul serviciu le permite celor 15.000 de angajați care lucrează în clădirile de birouri ale Grupului să economisească peste 30 de ore din timpul lor liber lunar, potrivit reprezentaților TimePal. 

Începând cu luna iulie 2014, IMMOFINANZ Group lansează un serviciu nou și inovator pentru chiriașii săi din București. Angajații din toate clădirile de birouri vor avea acces la un serviciu unic de concierge, grație unui parteneriat exclusiv cu TimePal. Astfel, aproximativ 15.000 de angajați au posibilitatea de a economisi în total peste 30 de ore din timpul lor liber în fiecare lună, în timp ce profesioniști dedicați se îngrijesc de treburile lor personale.

Angajații din cadrul a peste 100 de companii își pot face cumpărăturile cu ușurință, având acces la o gamă largă de produse și servicii, de la curierat, servicii de curățare a hainelor și întreținere a autovehiculului, la comenzi de cadouri și flori și chiar masaje. Printre furnizori se numără branduri consacrate, iar prețurile sunt în linie cu cele ale pieței, fără taxe adiționale sau restricții de cantitate. O platformă online dedicată a fost special concepută pentru locațiile IMMOFINANZ Group, pentru a oferi clientului final servicii superioare și atenție personală. Fiecare proprietate de birouri dispune de o zonă de concierge la recepție, unde  personalul dedicat TimePal se asigură că serviciile oferite clienților finali sunt de cea mai bună calitate, în fiecare zi.

Sorin Vișoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România și Bulgaria în cadrul IMMOFINANZ Group

„Suntem încântați să lansăm serviciul de concierge în parteneriat cu TimePal și să le oferim chiriașilor noștri încă un produs inovator. Continuăm să ne dedicăm obiectivului de a le oferi partenerilor noștri de afaceri mai mult decât un spațiu în cadrul clădirilor noastre și de a le permite celor aproximativ 15.000 de angajați care lucrează în proprietățile noastre de birouri să economisească timp liber chiar pe parcursul orelor de lucru.”

IMMOFINANZ Group se poziționează ca o companie profitabilă în industria imobiliară din România, în sectorul clădirilor de birouri, fiind cel mai mare proprietar de birouri din București, cu patru proprietăți de clasă A în locații bine amplasate. În total, Grupul deține nouă proprietăți în sectorul clădirilor de birouri, cu o suprafață închiriabilă totală de 206.418 de metri pătrați și o valoare de aproximativ 349 milioane de euro la 31 ianuarie 2014. Printr-o gestionare dinamică a activelor, echipa IMMOFINANZ se asigură că toate proprietățile sunt îmbunătățite constant și aduse la cele mai înalte standarde pentru a-și păstra valoarea pe termen lung.

Dan Mocanu, cofondator și Managing Partner al TimePal România

„Am lansat TimePal pentru a oferi angajaților din România un serviciu premium care nu impune costuri, ușor de accesat și care îi ajută să beneficieze de mai mult timp liber în timpul lor liber. Parteneriatul cu IMMOFINANZ Group este primul nostru acord cu un proprietar de clădiri de birouri și ne oferă posibilitatea de a ne implementa viziunea la o scară largă.”

TimePal oferă un serviciu premium accesibil tuturor angajaților care lucrează în clădiri de birouri medii și mari. TimePal îmbină confortul experienței online cu siguranța oferită de o echipă dedicată de concierge care se ocupă de gestionarea comenzilor. Serviciul integrează o gamă largă de produse și servicii ce poate fi extinsă în funcție de nevoile clienților. Serviciul nu implică restricții cantitative sau taxe de livrare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: