Serialul „Patria mea esti tu” incepe maine seara, la Kanal D Serialul „Patria mea esti tu” incepe maine seara, la Kanal D
Productia, cu Halit Ergenc in rolul principal, va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 20:00. A cucerit o lume intreaga cu... Serialul „Patria mea esti tu” incepe maine seara, la Kanal D

Productia, cu Halit Ergenc in rolul principal, va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 20:00.

A cucerit o lume intreaga cu un rol fabulos, cel al lui Suleyman Magnificul, in serialul omonim. Acum se intoarce la Kanal D, incepand de maine seara, de la ora 20:00, in serialul „Patria mea esti tu”, un regal al celor mai intense trairi de dragoste.

Halit Ergenc joaca in aceasta productie alaturi de sotia sa, Berguzar Korel, foarte iubita si ea de publicul din Romania. Cei doi soti ii interpreteaza pe Cevdet si Azize, indragostiti iremediabi, dar separati de realitatile crude ale istoriei, ale schimbarilor dramatice prin care sunt nevoiti sa treaca, impreuna cu familiile lor.

In serial, Halit Ergenc interpreteaza un personaj care a existat in realitate, Cevdet, erou national al Turciei in perioada Razboiului de Independenta al Turciei.

Este un rol foarte puternic, care m-a facut sa ma identific cu acest om sfasiat intre datorie si dragostea cea mai pura. Cevdet e silit sa asiste neputincios la ruina familiei sale, dar si la pierderea femeii iubite. Parca un blestem se afla asupra lui in permanenta, cu toate acestea, el reuseste sa emane acea forta incredibila, pe care numai oamenii cu adevarat alesi o au”, a spus Halit Ergenc despre rolul interpretat in serial.

Serialul, „Vatanim Sensin” in original, a fost deja vandut in peste 50 de teritorii, si promite sa fie un nou hit in materie de astfel de productii turcesti, in intreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: