Până să termin facultatea am fost abonată săptămânal la mâncarea făcută de mama. Nu că nu aş fi vrut sau ştiut să îmi fac...
students cookingPână să termin facultatea am fost abonată săptămânal la mâncarea făcută de mama. Nu că nu aş fi vrut sau ştiut să îmi fac singură, însă în cămin era cam greu să găteşti. În plus, în zilele în care cursurile începeau la 8 dimineaţa şi se terminau la 6 seara, era cam greu să te mai gândeşti la experimente culinare.

În orice caz, frigiderul şi cuptorul cu microunde erau cei mai buni prieteni ai studentului. Şi încă sunt, fie că staţi în apartamentul propriu, cu prietenii în chirie sau într-o cameră de cămin.

Citeşte şi: 

Serial Gadget&Trends Magazine: Un Back to College digital – cum ţii legătura cu cei de acasă şi prietenii?

Serial Gadget&Trends Magazine: Un Back to College digital – student în ziua de azi fără un laptop?

Serial Gadget&Trends Magazine: Un Back to College digital – ce tablete nu ar trebui să lipsească din geanta unui student
Nu trebuie ignorate nici curăţenia sau spălatul rufelor, alte două probleme spinoase ale vieţii de student.

O tendinţă de creştere a vânzărilor odată cu începerea anului şcolar şi universitar se observă şi din datele centralizate de marii producători şi distribuitori din domeniu. Astfel, oficialii Sharp România raportează din februarie şi până la finalul lunii septembrie a acestui an o dublare a vânzărilor. “Pentru luna octombrie am estimat o creştere semnificativă a vânzărilor, targetând dublarea vanzărilor realizate în luna septembrie a acestui an. Şi la noi, ca şi în restul ţărilor europene, în ultimii ani se vede legătura dintre creşterea vânzărilor şi lansarea de produse noi. La începerea anului şcolar universitar se mai observă o uşoară creştere a vânzărilor pentru produsele electrocasnice entry level, din categoriile cuptoare cu microunde, frigidere şi maşini de spalat”, a precizat Bogdan Pasat, manager de vânzări şi marketing pentru Sharp România şi Bulgaria.

Azi e rândul electrocasnicelor, iar echipa Gadget&Trends Magazine are câteva propuneri pentru voi.

sharp1. Cuptorul cu microunde, grill şi abur, Sharp AX1100, în care se pot folosi două nivele pe care se pot pune legume, pește, alte alimente, iar cu ajutorului aburului generat prin vaporizarea apei din tancul de apă, se pot prepara mese cu hrană sănătoasă. Acest produs are un nivel de preţ de 1.999 de lei.

Puncte forte: mănânci sănătos, câştigi timp

2. Cuptorul cu microunde Sharp R642, cuptor cu microunde 800W şi grill 1000W, full digital.sharp_r-642

Conţine 8 programe, inclusiv funcţia de dezgheţare a alimentelor. Poate fi achiziţionat la preţul de 399 de lei.

Puncte forte: grill, operare electronică prin apăsarea butoanelor

sharp 13. Sharp R200 este modelul care oferă doar microunde, funcţionare mecanică prin butoane rotative. Preţul acestui cuptor cu microunde este de 299 de lei.

Puncte forte: preţ atractiv, calitate japoneză

4. Cuptor cu microunde Samsung MUSE,cu interior ceramic, ce împiedică transferul mirosurilor și apariția bacteriilor. MUSE_005Gadgetul Samsung are tehnologia inovatoare, TDS (Triple Distribution System) care distribuie undele uniform, din trei direcții, pentru a-i ajuta pe cei care doresc să prepare o masă delicioasă într-un timp extrem de rapid. Preţul este de 359 de lei.

Puncte forte: tehnologie avansată, preţ foarte bun

sharp25. Frigider cu 2 uși, Sharp SJ-PT690, cu o capacitate de 431 litri a frigiderului şi 165 litri a congelatorului, echipat cu tehnologie Plasmacluster şi sistem hibrid de răcire, clasă energetică A+. Disponibil la un nivel de preț de 4.199 de lei.

Puncte forte: mâncarea se păstrază proaspătă mai mult timp, fără microbi, capacitate mare

6. Frigider Zanussi ZRA22800WA, cu o capacitate de 232 litri, clasa A+.  frigider zanussiAre o capacitate mare, puteţi cumpăra toate alimentele de care aveţi nevoie o singură dată şi le puteti depozita cu usurinţă. De asemenea, puteţi depozita alimente congelate timp de maxim 12 luni. Preţul figiderului este de 849,99 lei.

Punct forte: preţ accesibil, spaţiu generos

Indesit Innex (2)7. Maşina de spălat Indesit Innex, cu pornire inovativă bazată pe tehnologia de programare Turbo, care asigură printr-o singură apăsare şi în doar 2 secunde pornirea maşinii şi începerea rapidă a ciclului de spălare Bumbac şi Sintetice. Unul dintre feature-urile caracteristice alce acestui dispozitiv este cel mai rapid ciclu de pe piaţă, pentru reîmprospătarea hainelor: durează doar 9 minute. Preţul device-ului Indesit este de 1.249,99 lei.

Puncte forte: timp economisit, un singur buton de pornire, program super rapid

8. Maşina de spălat Samsung Slim Model WF60F4E5W2X, cu o capacitate de 6 kilograme şi tehnologie Eco Bubble care protejează ţesăturile. Tehnologia utilizează un generator de spumă, care este pornit la începutul ciclului normal de spălare. Samsung-Eco-BubbleAcesta injectează aer în apa rece folosită, dizolvând și activând detergentul, care penetrează mult mai rapid rufele din cuvă. Spuma intră astfel în contact cu fiecare țesătură, fiind  o soluție mult mai eficiența de spălare a rufelor la temperaturi joase și economisind, în același timp,  energie. Preţul acesteia este de 1.999 lei.

Puncte forte: tehnologie rezoluţionară, curăţare foarte bună

NaviBot29. Aspiratorul robot NaviBot CornerClean de la Samsung generează o hartă inteligentă a suprafețelor casei și, de asemenea, poate să se reîncarce în mod automat, fără a mai fi nevoie de vreo acțiune din partea ta. Este dotat cu o cameră video performantă care înregistrează imagini ale suprafețelor din vecinătate cu o viteză de 15 cadre pe secundă, pe care le folosește apoi pentru a recrea o hartă inteligentă a casei tale. Designul compact, dimensiunile reduse îi permit să ajungă chiar şi în spaţiile greu accesibile. Preţul roboţelului harnic este de 1.500 de lei.

Punct forte: face curăţenie singurel iar tu te poţi uita la filmele sau emisiunile preferate (sau poţi învăţa J)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: