Senzorii de parcare, copilotul tău personal în jungla oraşului Senzorii de parcare, copilotul tău personal în jungla oraşului
Parcarea în marile oraşe este o provocare atât în cazul șoferilor experimentați, cât și al celor începători, mai ales în condițiile meteo și de... Senzorii de parcare, copilotul tău personal în jungla oraşului

Parcarea în marile oraşe este o provocare atât în cazul șoferilor experimentați, cât și al celor începători, mai ales în condițiile meteo și de lumină dificile. În Bucureşti, se estimează că sunt 6 maşini la un singur loc de parcare. Mai mult, 40% dintre accidentele auto au loc, potrivit statisticilor, în parcare, cele mai multe în momentul efectuării manevrei de marșarier. Senzorii de parcare devin astfel un instrument util în jungla oraşului.

Directed asigură o parcare rapidă și eficientă a autovehiculului, scutind șoferii de timp pierdut și de nervi, dar mai ales de efectele nedorite ale unor posibile accidente.

senzori_parcare32

Directed 9500FR: parchezi uşor şi protejezi atât faţa, cât şi spatele maşinii

Fiecare parcare reușită cu ajutorul senzorilor de parcare Directed 9500FR previne cheltuielile nedorite la service, asigurator sau poliție, precum şi timpul pierdut în astfel de situaţii.

Sistemul de avertizare acustică performant funcționează în 3 trepte, în funcție de distanța până la obstacol: continuă, pentru obstacolul apropiat de bara de protecție, statică pentru obstacolele aflate în zona intermediară și dinamică pentru cele îndepărtate.

Sistemul performant, cu 8 senzori față și spate, calculează exact distanța în metri până la orice obstacol, indiferent de factorii atmosferici: ploaie, ninsoare sau ger.

Pentru mai puţin zgomot la bord şi un mai bun control al informaţiei, Directed 9500FR vine cu două moduri de activare și dezactivare a senzorilor datorită butonului dedicat. Modurile diferă în funcție de felul în care mașina comunică informația legată de viteză, digital sau analogic.

Detalii tehnice

afișaj cu 48 LED-uri și avertizare acustică

– mod activare și dezactivare temporizat/inteligent

rază detecție față 0-1,5m

– rază detecție spate 0-2m

– unghi de detecție orizontal 120°

– unghi de detecție vertical 60°

Preţ recomandat: 849 lei, cu TVA inclus

senzori_parcare03

Directed 9401T îţi semnalează orice obstacol aflat în spatele mașinii!

Senzorii de parcare Directed 9401T se potrivesc perfect oricărui tip de mașină și se pot monta pe toate tipurile și dimensiunile de bare. Datorită dimensiunii reduse și posibilității de personalizare prin vopsire, este un copilot discret, care îți va fi de folos în orice situație de parcare.

Cei 4 senzori pentru spate împreună cu sistemul de avertizare acustică vor transforma manevrele de parcare în unele ușor de efectuat.

Sistemul cuprinde difuzoare amplasate în fața și în spatele vehiculului, precum și afișaj cu 48 de LED-uri care îți vor indica partea din care vehiculul tău se apropie de un obstacol, dar și distanța în metri până la respectivul obstacol.

Detalii tehnice:

– afișaj LED cu 48 de led-uri și avertizare acustică

– consum curent standby < 100mA

– consum curent în funcționare < 200 mA

– frecvență de funcționare 40kHz + 2kHz

– unghi de detecție orizontal 120°

– unghi de detecție vertical 60°

Preţ recomandat: 599 lei, cu TVA inclus

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: