Seară de film în familie! Seară de film în familie!
Agitația din ultimele 3-4 luni ne-a obosit un pic și ne-am dat seama că e momentul să trecem și la rutina noastră de dinainte.... Seară de film în familie!

Agitația din ultimele 3-4 luni ne-a obosit un pic și ne-am dat seama că e momentul să trecem și la rutina noastră de dinainte. Un episod dintr-un serial sau un film bun în fiecare seară atunci când suntem acasă. Zis și făcut! Dar, ce ronțăim?

Seara de film în familie e deja tradiție la noi. Suntem addicted to Netflix & HBO și de aici ne tragem esența cinematografică. Dacă la Netflix avem câteva seriale preferate, cei de la HBO ne pun la zi cu anumite filme quality sau hollywoodiene.

În timp ce Mihaela e fan Povestea slujitoarei, eu vreau sa ajung la zi cu episoadele din La Casa De Papel – Fabrica De Bani. Suntem, totodată, atenți, la Black Mirror, dar nu am ocolit până acum nici Outlander – Străina. Pe listă mai avem Lupin și Ozark. Ne-am propus ca atunci când vom ajunge la zi cu acestea să deschidem șampania și să începem alte seriale.

Sunt și seri speciale când alegem un film bun și îl vedem la proiector. Nu ezităm să ronțăim ceva gustos, iar de câteva zile am descoperit și Chipsurile Proteice Herbalife Nutrition. Ne-am dat repede seama că acestea sunt cu adevărat o gustare savuroasă și bogată în proteine.

Sunt pe val, după ce, în această vară, Herbalife Nutrition a lansat această alternativă savuroasă pentru gustări. Unde mai pui că chipsurile proteice sunt disponibile în două arome: Barbecue și Smântână și ceapă. Și s-au potrivit la fix. Eu, fan – barbecue, iar Mihaela, fan – smântână si ceapă!

De ce am ales chipsuri proteice? Pentru că sunt ideale atunci când cauți o gustare nutritivă delicioasă, fără gluten, cu proteine vegetale și arome naturale. Ca idee, acestea pot fi consumate chiar și de vegani și vegetarieni[1].

Pe scurt, Chipsurile Proteice cu aromă de Barbecue și cele cu aromă de Smântână și ceapă oferă o gustare cu 50% mai puțină grăsime decât chipsurile din cartofi prăjiți, deoarece chipsurile de la Herbalife Nutrition nu sunt preparate prin prăjire.

Datorită procesului inteligent de preparare fără prăjire și ingredientelor sale de înaltă calitate, Chipsurile Proteice de la Herbalife Nutrition sunt o opțiune de gustare delicioasă ce contribuie la atingerea necesarului zilnic de proteine.

Chipsurile Proteice cu aromă Barbecue au un gust ușor picant și aromă fină de fum, fiind un răsfăț delicios și nutritiv pentru vegani, iar cele cu aromă de smântână și ceapă pot fi savurate de vegetarieni.

De reținut că acestea sunt perfecte nu doar într-o seară de film, ci și atunci când sunteți pe drum, în mișcare, și pot fi consumate chiar și după antrenamentele fizice, fiind o modalitate minunată de a vă menține obiectivele nutriționale. Ambele variante sunt bogate în proteine din mazăre.

PS. Dacă vă întrebați unde le găsiți, e simplu. Chipsurile Proteice cu arome de Barbecue și Smântână și ceapă sunt disponibile, începând cu data de 15 iunie, exclusiv prin rețeaua de Distribuitori Independenți ai companiei Herbalife Nutrition. Puteți contacta un Distribuitor Independent Herbalife Nutrition accesând https://contact.herbalife.ro/.

—————————————————————-

[1] Chipsurile proteice cu aromă de barbecue sunt potrivite pentru vegani. Aroma de smântână și ceapă este potrivită pentru vegetarieni.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: