Se deschide cel mai mare Apple Shop din România Se deschide cel mai mare Apple Shop din România
Noul Apple Shop va fi deschis pentru clienți începând de vineri, 28 iulie. Cei care vor fi prezenți la inaugurare vor avea parte de... Se deschide cel mai mare Apple Shop din România

Noul Apple Shop va fi deschis pentru clienți începând de vineri, 28 iulie. Cei care vor fi prezenți la inaugurare vor avea parte de numeroase surprize și de reduceri substanțiale la produse Apple.

Media Galaxy, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, anunță deschiderea celui mai mare Apple Shop din România, în cadrul magazinului Media Galaxy Feeria (Complex Comercial Feeria, Șoseaua București-Ploiești 44A, București).

Spațiul dedicat Apple Shop se extinde pe o suprafață de 150 mp și oferă experiența autentică Apple prin designul minimalist și eficient, gama completă de produse disponibile pentru testare, precum și prezența celor 20 de consultanți instruiți la standarde Apple pentru a le oferi clienților asistență personalizată.

Inovația este o prioritate de business asumată și o preocupare constantă pentru noi. Interesul românilor pentru produse Apple este foarte ridicat, motiv pentru care am încercat să creăm un spațiu dedicat, care să ofere experiența autentică a unui magazin oficial. Dorim să le aducem aproape clienților nu doar produsele Apple, ci universul Apple, cu experiența unică pe care o oferă acest brand, de aceea am acordat atenție tuturor detaliilor și întregului design al spațiului.” spune Daniel Mirea, Director Retail ALTEX România.

Cu ocazia deschiderii Apple Shop-ului, pe data de 28 iulie, cumpărătorii vor beneficia de promoții speciale, în limita stocului disponibil.

Pentru achiziționarea produselor dorite, Media Galaxy vine în sprijinul clienților cu oferte de creditare avantajoase. Spre exemplu, clienţii care achiziționează produse în rate prin cardul de cumpărături Raiffeissen Bank în perioada 28 iulie – 6 august beneficiază de 36 de rate fără dobândă.

Media Galaxy este o reţea de 19 magazine de mare suprafaţă, care reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalți.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: