Schimbari in grila Kanal D: „Gala Bravo, ai stil!”, difuzata sambata de la ora 22 Schimbari in grila Kanal D: „Gala Bravo, ai stil!”, difuzata sambata de la ora 22
Incepand din aceasta saptamana, fanii „Bravo, ai stil!” se vor bucura de luni pana sambata, fara pauza, de experienta unui show fenomen care cucereste... Schimbari in grila Kanal D: „Gala Bravo, ai stil!”, difuzata sambata de la ora 22

Incepand din aceasta saptamana, fanii „Bravo, ai stil!” se vor bucura de luni pana sambata, fara pauza, de experienta unui show fenomen care cucereste tot mai multi telespectatori prin combinatia inedita de reality si fashion show.

Din 5 noiembrie, Galele eliminatorii „Bravo, ai stil!” vor fi difuzate in fiecare sambata de la ora 22:00, urmand ca duminica, de la ora 20:00, sa intre in grila show-ul „Se striga darul”.

In aceasta sambata, de la ora 22:00, concurentele emisiunii „Bravo, ai stil!”au de trecut o proba pe cat de dificila, pe atat de spectaculoasa si provocatoare.

De aceasta data, fetele trebuie sa se imbrace in stilul anilor ’20 si sa faca fata exigentelor Juriului caruia i se alatura, in aceasta saptamana, un tanar talentat si charismatic: GEØRGE (n.r. fost Jorge).

se-striga-darul

Andreea Mantea si Bursucu isi vor continua aventurile pline de haz si goana dupa zestre, in fiecare duminica, imediat dupa principalul grupaj informativ al zilei, in show-ul „Se striga darul”.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: