Sardin, un nou restaurant cu specific italienesc în București Sardin, un nou restaurant cu specific italienesc în București
Zilele trecute, a fost inaugurat restaurantul Sardin, un nou loc de referință pentru bucătăria mediteraneană de lux. Situat în zona Unirii, pe Bulevardul Mircea... Sardin, un nou restaurant cu specific italienesc în București

Zilele trecute, a fost inaugurat restaurantul Sardin, un nou loc de referință pentru bucătăria mediteraneană de lux. Situat în zona Unirii, pe Bulevardul Mircea Vodă 39H, Sardin oferă clienților săi o experiență senzorială cu o savoare specială, localul fiind inaugurat pentru iubitorii de fructe de mare, de captură, pește și în general pentru bucătăria italienească. 

Chef bucătarul cu o experiență de peste 15 în restaurantele din Italia, a colaborat cu bucătari premiați cu stele Micheline precum Vittorio Fusari și Philippe Leveille și propune un meniu cu o varietate de specialități marchigiane pe bază de pește și fructe de mare.

Pentru a răspunde și celor mai exigente gusturi, în bucătărie se folosesc doar produse de ce mai bună calitate, cele mai multe dintre ingrediente fiind aduse din Italia, iar atât pâinea, cu maia, cât și înghețata sau alte produse complementare sunt preparate în bucătăria Sardin.

Designul tradițional reinterpretat mediteranean, cozy și atrăgător, îi aparține arhitectului Corvin Cristian, la fel și ingenioasele elemente de decor, special create pentru a întregi atmosfera spațiului.

Sardin, delicious Italian Food

Ideea restaurantului Sardin a luat naștere din dorința fondatorilor de a mânca bine și de a le oferi bucureștenilor posibilitatea de a savura preparate tradiționale specifice zonei de Nord a Italiei și nu numai. Restaurantul se mândrește cu o varietate de vinuri care se completează perfect cu ideea gastronomiei italiene.

Atmosfera din Sardin este una prietenoasă și plină de voie bună. Entuziasmul se simte în aer de când intri și este exact genul de atmosferă de care poți deveni ușor dependent. Printre preparetele de bază din meniu o să regăsiți paste și risotto cu fructe de mare, pește proaspăt de captură, dar și alte preparate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: