SAP România, subsidiara celui mai mare producător de software și tehnologie pentru afaceri la nivel mondial, SAP AG, va susține în acest an desfășurarea...
SAPSAP România, subsidiara celui mai mare producător de software și tehnologie pentru afaceri la nivel mondial, SAP AG, va susține în acest an desfășurarea competiției antreprenoriale Company of the Year, organizată de Junior Achivement la nivel european, în Universitatea Transilvania, din Brașov și Universitatea Danubius, din Galați.

În cadrul competiției, cu sprijinul SAP și al consultanților de business voluntari, echipele de studenți au posibilitatea de a-și transforma ideile de afaceri în produse și servicii reale, concurând pentru calificarea în finala europenă de la Amsterdam. La nivel european, competiția antreprenorială se derulează în 34 de țări și a fost declarată de către Comisia Europeană „model de bună practică în educația antreprenorială”.

„Anul trecut am susținut universități din București, iar anul acesta ne-am decis să ne îndreptăm acțiunile și către alte universități din țară, precum cele din Brașov și Galați, deoarece împreună cu Junior Achievement dorim să contribuim la o acoperire națională cât mai mare și cât mai mulți tineri din România să beneficieze de aceste cursuri suplimentare, pentru a-și aduce ulterior contribuția mediului de business local. Fie că ajung antreprenori, fie că vor ajunge să lucreze în cadrul unor companii private, suntem convinși că toți studenții participanți vor acumula o serie de informații extrem de utile pentru a deveni în viitorul apropiat adevărați specialiști”, a declarat Valentin Tomşa, directorul general al SAP România.

Pentru a înțelege și mai bine modul în care companiile funcționează și își derulează afacerile, echipele de studenți vor beneficia suplimentar de webinarii de orientare pe anumite industrii, derulate de consultanții de business SAP, împreună cu Junior Achievement.

„Faptul că studenții vor avea posibilitatea de a dezvolta produse și servicii reale, care vor fi vândute ulterior unor clienți reali, reprezintă o experiență de învățare unică, pe care niciun alt program de educație antreprenorială din România nu o oferă. Prin intermediul competiției și al absolvenților cursurilor de antreprenoriat, programul promovează studenții antreprenori ca modele de urmat și susține totodată nevoia creării unei generații de manageri performanți care să activeze pe piața actuală de business”, a adăugat Valentin Tomşa.

SAP, în calitate de lider mondial în dezvoltarea de soluții software și tehnologii pentru afaceri, contribuie activ la dezvoltarea unei culturi antreprenoriale și a unui mediu de business local sănătos, parteneriatul cu Junior Achivement fiind unul dintre proiectele de succes derulate în România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: