Samsung prezintă un nou “gadget” inteligent pentru gospodine Samsung prezintă un nou “gadget” inteligent pentru gospodine
Samsung lansează un nou aspirator proiectat să se miște în ritmul tău, facilitând manevrarea aspiratorul prin casă, pentru a asigura o curățare optimă. Cu... Samsung prezintă un nou “gadget” inteligent pentru gospodine
SC20F70HC_001_Top_Titan SilverSamsung lansează un nou aspirator proiectat să se miște în ritmul tău, facilitând manevrarea aspiratorul prin casă, pentru a asigura o curățare optimă. Cu noul aspirator Motion Sync (SC20F70) de la Samsung, poți beneficia mai mult ca oricând de putere, design și tehnologie, într-un aparat electrocasnic destinat curățeniei. 

Pentru un confort perfect, aspiratorul Motion Sync de la Samsung dispune de revoluționarul sistem Desing Motion Sync™, care îl transformă într-unul dintre cele mai practice aspiratoare disponibile la ora actuală pe piață, iar tehnologia inovatoare CycloneForce Multi de care acesta beneficiază, este creată să mențină puterea mare de aspirare pentru o curățenie impecabilă de lungă durată.

“Ca în cazul oricărui aparat electrocasnic Samsung, prioritatea noastră este de a revoluționa și optimiza produsele care ne ajută să economisim timp, integrându-se în stilul nostru de viață” a afirmat Dl. Boo-Keun Yonn, Director General al Consumer Electronics Business la Samsung Electronics. “Pe măsură ce viețile noastre evoluează și se schimbă constant, ne dorim să dezvoltăm soluții care să vină în întâmpinarea nevoilor noastre, de aceea am dezvoltat noul aspirator Motion Sync, proiectat să țină pasul chiar și cu cele mai active familii.”

Control deplin pentru utilizator

SC20F70HC_002_Right-Perspective_Titan SilverDatorită acestui noului sistem Desing Motion Sync™, corpul aspiratorului pivotează independent de roți. Astfel, mișcările prompte ce corespund întoarcerilor bruște în jurul mobilei sau al pereților devin mai simple ca oricând. Aspiratorul Samsung Motion Sync se bazează pe centrul său de greutate pentru o mai bună manevrabilitate, astfel încât utilizarea acestuia acestuia devine extrem de ușoară.

Roțile oblice, înclinate ușor spre exterior, asigură stabilitatea aspiratorului și împiedică răstunarea acestuia în cazul unor mișcări bruște. Datorită stabilității sporite, utilizatorii nu mai sunt nevoiți să privească în urmă și să se întoarcă pentru a muta aspiratorul, ci își pot concentra atenția asupra porțiunii care trebuie curățată. De asemenea, roțile concave și supradimensionate de care dispune aspiratorul Samsung Motion Sync se învârt constant, ușor, fără dificultate, indiferent de suprafață: covor, parchet, podele din lemn. Roțile au fost practic proiectate pentru înlăturarea dificultății pe care o presupune deplasarea aspiratorului pe un covor sau peste praguri, permițând mișcarea acestuia cu mai puțin efort.

Putere mare de aspirare care durează

SC20F70HC_007_Dynamic4_Titan SilverTehnologia inovatoare Multi Cyclone Force de care beneficiază aspiratorul Samsung Motion Sync dispune de o structură internă unică, construită pentru o curățare în mai multe etape, lucru care previne blocarea filtrului, permițând astfel o aspirare puternică și o curățare mai eficientă, pentru mai mult timp.

Primul dintre compartimentele interioare ale aspiratorului creează un puternic curent de aer ciclonic pentru a separa particulele obișnuite de praf de particulele de mizerie, pentru ca apoi forța centrifugă din toate cele 14 compartimente interioare să înlăture și cele mai mici particule de praf și murdărie, astfel încât se elimină doar aer curat, printr-un filtru poziționat în spatele motorului.  Aspiratorul Samsung Motion Sync dispune, de asemenea, de un filtru de spumă precum un burete dens, care reține mai mult praf decât un filtru obișnuit și care poate fi detașat cu ușurință pentru a fi spălat și curățat. Clătirea ocazională este suficientă pentru a preveni blocarea  filtrului și a asigura, de fiecare dată, o curățare optimă și o putere de aspirare crescută.

Cu peria Extreme Force a aspiratorului nu veți mai rata nici cea mai mică zonă prăfuită. Aderența îmbunătățită a periei distribuie presiunea pe suprafața podelei în mod egal, pentru a permite o aspirare puternică a prafului din casa dumneavoastră.

Confort la îndemână

Aspiratorul Samsung Motion Sync vă oferă dispozitive practice de curățare, prin puncte de comandă și accesorii direct inserate în mâner. Un senzor de praf, aflat la vedere vă anunță în momentul în care identifică o porțiune prăfuită prin aprinderea unui bec roșu. De îndată ce suprafața respectivă este complet curățată, se aprinde un bec verde, care indică faptul că puteți trece la zona următoare, eliminând munca dublă și reducând timpul total de curățare.

Dispozitivele speciale de curățare inserate direct în mâner asigură o aspirare mai ușoară a suprafețelor, exact în momentul în care aveți nevoie de ele. Puteți conecta cu ușurință la dispozitivele pentru praf sau pentru spații înguste, fără a fi nevoie să detașați accesoriile existente, astfel încât puteți ajunge în locurile greu accesibile.

Mânerul de control ergonomic al aspiratorului Samsung Motion Sync permite închiderea și pornirea aparatului și selectarea puterii de aspirare optime datorită butoanelor de control inserate. Aceste puncte de comandă sunt întotdeauna la îndemână, astfel încât puteți adapta setările diferitelor situații.

Rezervorul fără sac, ușor de detașat, poate fi golit direct în coșul de gunoi, eliminându-se riscul împrăștierii prafului pe podea. Rezervorul poate fi detașat prin simpla ridicare a mînerului, fiind golit prin apăsarea unui buton.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: