Samsung pregătește concursuri și provocări spectaculoase între gameri la Bucharest Gaming Week Samsung pregătește concursuri și provocări spectaculoase între gameri la Bucharest Gaming Week
Concursuri live, provocări și meciuri explozive între pro gamers la standul virtual Samsung de la Bucharest Gaming Week, în weekend-ul 21-22 noiembrie.  Samsung România... Samsung pregătește concursuri și provocări spectaculoase între gameri la Bucharest Gaming Week

Concursuri live, provocări și meciuri explozive între pro gamers la standul virtual Samsung de la Bucharest Gaming Week, în weekend-ul 21-22 noiembrie. 

Samsung România este main partner în cadrul celei de-a patra ediții a Bucharest Gaming Week, în weekendul 21-22 noiembrie. Evenimentul se va desfășura în premieră în mediul online, iar accesul pe platformă pentru publicul larg este gratuit.

Deși gamerii nu se mai pot întâlni fizic, aceștia vor putea interacționa online cu cei mai cunoscuți creatori de conținut de gaming din România, la standul virtual Samsung România, disponibil aici. Conținutul pregătit de Samsung în cadrul BGW face parte din programul #PlayOn with Samsung.

În weekendul 21-22 noiembrie, publicul va putea participa la concursuri live, va descoperi detalii picante despre gamerii lor preferați din interviuri exclusive și vor putea urmări dueluri spectaculoase între gameri profesioniști și amatori.

Prima parte a concursului Steal My Note se va desfășura sâmbătă, alături de Ovvy Pătrașcu. Acesta își provoacă fanii să-l învingă la un meci de FIFA Mobile pe Galaxy Note 20, iar cine reușește să obțină cel mai bun scor împotriva lui va câștiga smartphone-ul de gaming folosit de Ovvy.

Similar, duminică Maximilian Ioan îi va provoca pe fanii lui să își arate skillurile la Fortnite Mobile și va pune la bătaie Galaxy Note 20-ul lui.

Participanții la BGW vor avea ocazia să vadă duminică la standul Samsung un meci demonstrativ între Nexus (România) și FATE (Bulgaria), două dintre cele mai titrate echipe profesioniste de CS:GO din Estul Europei.

Samsung va prezenta în premieră sâmbătă seară echipa de gaming GRLpower, într-un livestream-hibrid, de tip podcast & gaming session. Cele cinci membre ale echipei GRLpower sunt Antonia NuckleAlecsandra BeatriceRoberta AmRMeowmyTTV și Reddysh. Acestea sunt cunoscute pentru gaming skills foarte bune într-o varietate de titluri populare, de la jocuri de tip shooter până la MOBA.

Pe parcursul întregului weekend veți putea vedea dueluri între gameri celebri precum Tedereu și Jaxi și creatori de conținut novici în gaming, dar extrem de ambițioși, precum DeliricSînziana Sooper și Radu Constantin.

Platforma #Playon with Samsung reunește acțiunile brandului dedicate iubitorilor de gaming, precum participarea la evenimentele de profil sau diferite proiecte speciale de conținut. Samsung dezvoltă pentru gameri un portofoliu variat de produse dedicate, de la smartphone-uri și tablete până la monitoare, televizoare și alte componente hardware.

 Programul complet al standului virtual Samsung @ BGW:

Sâmbătă, 21 noiembrie:

11:00

MaxSiAltele – Hidden Tutorials în Fortnite

12:00

Interviu WorkPlay cu Octav Crețu, manager Nexus

12:30

Cel mai mare unpack de FIFA Mobile, cu Ovvy

13:00

Concurs LIVE – Steal My Note, cu Ovvy

15:00

Cele mai tari 5 jocuri pe mobil – partea 1

16:00

Interviu WorkPlay cu Alexandru Ion, owner Nexus

16:30

Gamerii Nexus și jocurile preistorice – partea 1

17:30

5 jocuri superbe pentru monitorul tău de gaming

18:30

Tedereu (Nexus) vs. Radu Constantin… pe mobil

20:00

Antonia Nuckle & GRLpower livestream

22:00

Deliric vs. Jaxi… în timp ce-și pregătește un sandviș – partea 1

 

Duminică, 22 noiembrie:

11:00

MaxINFINITE – sesiune de mobile gaming cu Among Us

13:00

Interviu WorkPlay cu MaxSiAltele

14:00

Concurs LIVE – Steal My Note, cu MaxSiAltele

16:00

Cele mai tari 5 jocuri pe mobil – partea 2

17:00

Tedereu (Nexus) vs. Sînziana Iacob… pe mobil

18:30

CS:GO LIVE – meci demonstrativ Nexus Gaming vs. FATE

20:30

Gamerii Nexus și jocurile preistorice – partea 2

21:30

Ovvy – Ask Me Anything (AMA) LIVE

22:30

Deliric vs. Jaxi… în timp ce-și pregătește un sandviș – partea 2

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: