Samsung lansează telefonul Galaxy M32 și extinde seria Galaxy M Samsung lansează telefonul Galaxy M32 și extinde seria Galaxy M
Samsung Electronics Co. a anunțat astăzi lansarea dispozitivului Galaxy M32 în Europa. Cel mai recent telefon din seria Galaxy M oferă funcții excepționale la... Samsung lansează telefonul Galaxy M32 și extinde seria Galaxy M

Samsung Electronics Co. a anunțat astăzi lansarea dispozitivului Galaxy M32 în Europa. Cel mai recent telefon din seria Galaxy M oferă funcții excepționale la un preț accesibil. Galaxy M32 vine cu un ecran uimitor Infinity-U Super AMOLED și o cameră quad versatilă, precum și cu o baterie imensă de 5.000 mAh, extrem de eficientă atât în activitățile și task-urile de zi cu zi, cât și pe termen lung.

„De la lansarea sa în 2019, seria Galaxy M a fost concepută pentru a menține nevoile de bază ale utilizatorilor. Galaxy M32 este conceput pentru a inspira viețile tinerilor utilizatori și pentru a-i susține în fiecare zi. Galaxy M32 continuă să demonstreze angajamentul Samsung de a pune la dispoziție dispozitive puternice pentru toate nivelurile”, a declarat Tiberiu Dobre, şeful diviziei telecom din cadrul Samsung Electronics România şi Bulgaria.

Experiență vizuală fără margini

Ecranul Infinity-U Super AMOLED de 6,4” introduce utilizatorii într-o experiență vizuală fără margini, ideală pentru jocuri, vizionarea videoclipurilor preferate, navigarea pe internet și răsfoirea fotografiilor. Cu un timp de răspuns mai scurt, rata de refresh de 90Hz permite un afișaj mai rapid și mai lin pentru momentele de scroll în paginile de social media, îmbunătățind experiența, dar menținând un preț accesibil.

Cameră versatilă pentru a surprinde momentele din viața de zi cu zi

Galaxy M32 vine cu o cameră Ultra-Wide de 8MP pentru fotografii realizate cu un unghi vizual de 123 de grade, fără a pierde niciun moment important. Camera Macro de 2MP a fost creată pentru a surprinde natura în toate formele ei, chiar și în cele mai mici detalii. Aceste specificații se completează perfect cu camera Wide de 64MP, cu cea de adâncime (Depth) de 2MP și cu cea de selfie de 20MP, precum și cu posibilitatea de a crea propriul filtru în funcție de dispozitivul fiecărui utilizator. Aceștia își pot scoate în evidență creativitatea, bucurându-se de fotografii luminoase, clare și unice.

Conceput special pe nevoile utilizatorilor

M32 dispune de o baterie de 5.000 mAh pentru a rămâne conectat pe tot parcursul zilei. Alături de un design metalic, îmbinat cu reflexii laser, M32 devine un telefon cu adevărat unic. În ceea ce privește siguranța, M32 vine, de asemenea, cu recunoaștere facială și cu un senzor de amprentă cu suport audio.

Noul Galaxy M32 va fi disponibil începând cu a doua jumatate a lunii iulie.

 

 

 

 

 

Tabel de specificații M32

Dimensiuni 159.3 x 74.0 x 8.4mm[1]
Display 6.4″ FHD+
Infinity-U
Camera Spate 64MP Wide
8MP Ultra Wide
2MP Depth
2MP Macro
Față 20MP
Baterie 5.000mAh (25W încărcare rapidă)
Memorie 6GB + 128GB [2]

[1] Ecranul măsurat în diagonală sub forma unui dreptunghi complet, fără a ține cont de colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și orificiului camerei.

[2] Poate să difere în funcție de model, culoare, piață și operator. Stocarea reală disponibilă poate depinde de software-ul preinstalat.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: