Samsung îi învață pe studenți să facă aplicații Android. Când se termină înscrierile? Samsung îi învață pe studenți să facă aplicații Android. Când se termină înscrierile?
Filiala locală a producătorului de electronice Samsung, una dintre cele mai mari companii de profil din lume, dă startul celui de-al doilea program de... Samsung îi învață pe studenți să facă aplicații Android. Când se termină înscrierile?

Filiala locală a producătorului de electronice Samsung, una dintre cele mai mari companii de profil din lume, dă startul celui de-al doilea program de dezvoltare de aplicații Android, adresat studenților și absolvenților de facultate cu profil tehnic și cunoștințe de programare JAVA.

Cursul, la care se pot înscrie până la 26 martie, va consta în sesiuni teoretice și practice în urma cărora tinerii vor dobândi cunoștințele necesare pentru dezvoltarea de aplicații mobile pentru platforma Android.

Cursul a fost creat pentru a le oferi studenților și absolvenților cu profil tehnic ocazia de a descoperi tehnologia ce stă în spatele aplicațiilor mobile și de a-și dezvolta abilitățile digitale. În contextul în care cele mai multe locuri de muncă necesită un minim de aptitudini digitale, tehnologia joacă un rol extrem de important în stilul de viață al oamenilor și în felul în care aceștia muncesc.

„După succesul primei ediții, în care studenții au avut ocazia de a prezenta aplicații inovatoare dezvoltate chiar de ei, ne propunem să continuăm această inițiativă și să oferim cât mai multor tineri acces la posibilitatea de a face primii pași într-o carieră în IT”, a declarat Sabina Știrb, Public Affairs & Corporate Citizenship Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Cei care vor participa la curs vor avea parte de o experiență completă de învățare, dobândind cunostințe aprofundate despre platforma Android, modalitățile de programare pe aceasta și soluții pentru dispozitivele mobile. Mai mult, aceștia vor avea acces la training-uri de leadership organizate de Fundația LEADERS, menite să completeze aptitudinile tehnice cu abilități de comunicare, lucru în echipă și public speaking, dar și la întâlniri cu oameni de succes din domeniul tehnologiei, precum dezvoltatori de aplicații, antreprenori de succes din domeniu și lideri români care îi vor inspira.

Pentru a se înscrie, studenții și absolvenții trebuie să trimită un e-mail la adresa saim.mobilpro@gmail.com  cu subiectul [DAAI]. Mesajul trebuie să conțină numele, numărul de telefon la care pot fi contactați, dar și informații referitoare la pregătirea anterioară în JAVA și Android pe care o au și o scurtă motivare pentru care își doresc să participe. În plus, în e-mailul de înscriere, participanții trebuie să percizeze și dacă au deja idei de aplicații pe care ar dori să le creeze.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: