Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, la precomandă pe CEL.ro Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, la precomandă pe CEL.ro
Abia au fost dezvăluite la Barcelona seara trecută, însă cele mai noi flagshipuri ale Samsung, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge ajung în portofoliul... Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, la precomandă pe CEL.ro

Abia au fost dezvăluite la Barcelona seara trecută, însă cele mai noi flagshipuri ale Samsung, Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge ajung în portofoliul CEL.ro și sunt disponibile la precomandă. Preţul va începe de la 3.299 lei.

Astfel, cei interesaţi de cel mai aşteptat telefon de la Samsung din acest an îl vor putea precomanda de pe site-ul CEL.ro începând cu data de 22 februarie 2016. Telefonul Samsung Galaxy S7, dotat cu 32 GB, va fi disponibil pentru început pe magazinul online CEL.ro în variantele black şi gold la preţul de 3.299 lei, iar Samsung Galaxy S7 Edge la preţul de 3.699 lei.

În ceea ce priveşte designul, diferenţele faţă de Galaxy S6 nu sunt foarte mari. Galaxy S7 are colţurile mai rotunjite ca predecesorul său şi display-ul este mai mare – 5.1 inci Galaxy S7, respectiv 5.5 Edge S7 (Edge S6 avea un display de 5.1 inci).

Realitate virtuală, fotografii și baterii puternice: cum arată și ce aduc nou smartphone-urile Galaxy S7 și S7 edge? VIDEO

Diferenţe între cele două generaţii de smartphone-uri se găsesc şi la camera foto care acum are un obiectiv f/1.7 şi o tehnologie nouă Dual Pixel pentru o focalizare mai buna, memoria RAM – va fi 4GB faţă de 3GB cum avea generaţia trecută, iar modelele Samsung S7 vor avea acum şi un slot de Microsd.

Galaxy S7 şi S7 Edge sunt rezistente la apa şi au baterii mai mari şi mai puternice – Samsung S7 are baterie 3000 mAh integrată, iar S7 Edge de 3600 mAh.

Telefoanele vor ajunge în ţară şi vor putea fi livrate către clienţi după data de 15 martie. După această dată clienţii care şi-au achizitionat telefonul în această perioadă vor fi contactaţi pentru a putea să intre în posesia dispozitivului. 

Cum sa iti iei Samsung GALAXY S7 si Samsung GALAXY S7 edge cu 0 Euro de la Vodafone

Samsung Galaxy S reprezintă stindardul şi linia de top a telefoanelor inteligente dezvoltate de compania Samsung, liderul pieţei mondiale de smartphone-uri vândute în 2015. Principalele inovaţii ale grupului sud-coreean apar de obicei iniţial în linia Galaxy S, acesta fiind şi motivul pentru care fanii acestui brand, în special, dar şi cei interesaţi de tehnologie aşteaptă cu mare interes lansările noilor versiuni ale acestei linii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: