Filiala locală a producătorului de electronice Samsung , unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de profil,  a primit certificarea Top Employers...
SamsungFiliala locală a producătorului de electronice Samsung , unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de profil,  a primit certificarea Top Employers 2014 pentru condițiile de muncă și oportunitățile oferite angajaților săi. Conform Top Employers Institute, Samsung Electronics este printre cei mai buni angajatori atât din România, cât și din Europa.

Studiul realizat de Top Employers Institute are ca scop identificarea celor mai buni angajatori din întreaga lume, analizând condițiile pe care le oferă companiile angajaților pentru a-și continua dezvoltarea profesională și, totodată, îmbunătățirea permanentă a politicilor de HR.

„Este o recunoaștere a investiției noastre constante în crearea unui mediu de lucru optim și politici de resurse umane care să contribuie la creșterea satisfacției angajaților. Ne dorim în continuare să fim inovatori și să creăm contextul potrivit pentru ca angajații noștri să-și continue dezvoltarea profesională în cadrul companiei”, declară Alexandru Aldoescu, HR Manager Samsung Electronics România.

Pentru a intra în topul Top Employers, companiile trebuie să respecte o serie de standarde:

  • Beneficii primare
  • Beneficii secundare și condiții de lucru
  • Programe de training și dezvoltare
  • Dezvoltarea carierei
  • Cultură organizațională

Samsung Electronics Romania 3Totodată, numai organizațiile care primesc certificare pentru condițiile, politicile și practicile de resurse umane pe care le aplică în cel puțin 5 țări din regiune, se pot califica pentru „Top Employers 2014”.

„În urma cercetării noastre extinse, am ajuns la concluzia că Samsung Electronics România face parte dintr-un grup restrâns de angajatori care le oferă angajaților condiții de lucru foarte bune, precum și numeroase oportunități de dezvoltare. Prin această certificare primită, compania a intrat în topul celor mai buni angajatori din lume”, a declarat Johann Labuschagne, Director pentru Conturi Globale în cadrul Institutul Top Employers.

Samsung Electronics Co, Ltd. este unul dintre liderii  mondiali în tehnologie. Compania  are286.000 de angajați din 80 de țări și vânzări anuale de peste 216,7 miliarde dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: