Samsung a anunțat astăzi câștigarea a două premii TIPA 2014 (Technical Image Press Association) pentru categoriile ‘Best CSC Advanced’ și ‘Best Easy Compact Camera’....

NX30 18-55mm_DynamicSamsung a anunțat astăzi câștigarea a două premii TIPA 2014 (Technical Image Press Association) pentru categoriile ‘Best CSC Advanced’ și ‘Best Easy Compact Camera’.

Camera Mirrorless Samsung SMART NX30 a câștigat premiul ‘Best CSC Advanced’, devenind astfel cel mai avansat model de pe piață. De asemenea, WB50F a luat premiul ‘Best Easy Compact Camera’.

Pentru NX30, juriul a evidențiat senzorul avansat APS-C CMOS de 20,3 Megapixeli, ce le permite utilizatorilor să facă fotografii la o calitate foarte bună. În plus, Samsung NX AF System II oferă autofocus rapid și precis, precum și o viteză de declanșare de 1/8000 și o viteză de fotografiere în rafală la 9 cadre pe secundă. Având vizor electronic mobil, cu NX30 este mai ușor ca niciodată să descoperi o nouă perspectivă. Funcția Tag&Go (cu conectivitate avansată NFC și Wi-Fi) le permite utilizatorilor să împărtășească imaginile oricând și oriunde. Toate aceste funcții au contribuit la deciza juriului TIPA de a premia această cameră cu premiul ‘Best CSC Advanced’.

Pe lângă aceasta, Samsung SMART Camera WB50F a câștigat premiul ‘Best Easy Compact Camera’. Acest lucru s-a datorat designului său elegant și stilat, cu Soft Flash, care le permite fotografilor să creeze imagini iluminate natural, luminoase și clare. WB50F are, de asemenea, un zoom optic impresionant de 12x și un senzor CCD de 16MP, care le permite utilizatorilor să capteze fiecare detaliu cât mai clar posibil. Funcția Tag & Go (având conectivitate avansată NFC și Wi-Fi) face ca WB50F să se conecteze cu ușurință cu smartphone-urile. Prin atingerea celor două dispozitive, procesul de partajare de imagini devine mai ușor ca niciodată.

Premiile TIPA sunt recunoscute ca fiind cele mai dorite premii de fotografie și imagine din întreaga lume. În fiecare an, editorii TIPA votează cele mai bune produse de fotografie lansate pe piață în timpul celor 12 luni anterioare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: