Samsung, campionul lansărilor de gadgeturi: GALAXY NX, primul aparat foto cu interschimbabile şi conectivitate Wi-Fi și 3G/4G LTE Samsung, campionul lansărilor de gadgeturi: GALAXY NX, primul aparat foto cu interschimbabile şi conectivitate Wi-Fi și 3G/4G LTE
Samsung Electronics, unul dintre cei mai mari producători de electronice din lume, a anunțat lansarea GALAXY NX, prima cameră cu sistem compact, cu conectivitate... Samsung, campionul lansărilor de gadgeturi: GALAXY NX, primul aparat foto cu interschimbabile şi conectivitate Wi-Fi și 3G/4G LTE
GALAXY NX (3) (Small)Samsung Electronics, unul dintre cei mai mari producători de electronice din lume, a anunțat lansarea GALAXY NX, prima cameră cu sistem compact, cu conectivitate 3G/4G LTE (CSC).

Versatil și ușor de utilizat, GALAXY NX combină performanța optică de top cu cele mai recente capabilități de conectivitate și o serie de aplicații bazate pe ecosistemul Android. Rezultatul este un nou tip de dispozitiv care le permite utilizatorilor să transforme experiențele lor într-o poveste ce poate fi instantaneu distribuită către prieteni și familie, în culori vii și detalii uimitoare.

„GALAXY NX reflectă nevoile unice ale fiecărui utilizator care își dorește să surprindă cele mai inedite cadre și să le partajeze cu cei dragi. Pentru cei care vor să își exprime personalitatea în cel mai original mod și în orice moment al vieții, chiar și când se află în mișcare, GALAXY NX este alegerea ideală”, a declarat Myoung Sup Han, Vicepreședinte Senior și Șef al Digital Imaging Business, Samsung Electronics.

Ditribuie imagini inedite, oriunde te-ai afla

Datorită tehnologiei 3G/4G LTE, GALAXY NX le permite fotografilor să rămână mereu conectați. Partajarea rapidă și conectivitatea integrală fac din noua cameră foto un dispozitiv ideal pentru partajarea imaginilor profesionale. GALAXY NX se adaptează erei în care comunicarea vizuală este tot mai importantă, pentru a oferi fotografilor posibilitatea de a-și expune instantaneu experiențele incitante, la calitate spectaculoasă.

GALAXY NX oferă funcții ce îi ajută pe utilizatori să capteze nu doar imaginile, ci și starea de spirit a fiecărui loc vizitat. Photo Suggest oferă recomandări de locuri populare de fotografiat, în funcție de locația în care utilizatorii se află, provenite de la o bibliotecă imensă de imagini a unor fotografi din întreaga lume. Story Album le permite fotografilor să se bucure oricând de cele mai frumoase amintiri prin afișarea unei cronologii a momentelor speciale, reîncadrând și redimensionând pozele pentru a crea albume foto digitale care pot fi vizualizate și distribuite pe alte dispozitive.

Poze uluitoare de fiecare dată

Imagini de calitate superioară sunt disponibile oricând și oriunde datorită rezoluției oferite de GALAXY NX și game de obiective interschimbabile. Senzorul de 20,3 MP APS-C crează imagini luminoase și detaliate chiar și în condiții de lumină slabă, în timp ce procesorul de imagine DRIMe IV oferă viteza și precizia solicitate de toți fotografii profesioniști.

Sistemul Avanced Hybrid Focus (AF), viteza de declanșare de 1/6000 sec și cea de fotografiere de 8,6fps le permit utilizatorilor să surprindă acțiunea în timpul în care aceasta se desfășoară.

Flexibilitatea oferită de obiectivele interschimbabile ale dispozitivului GALAXY NX deschid un nou univers de posibilități de imagistică, indiferent de locul în care utilizatorii se află. De la obiective compacte cu mai multe straturi și un obiectiv fisheye cu spectru foarte larg, până la cele mai rafinate obiective prime și zoom, gama variată de produse ajută la schimbarea perspectivei utilizatorilor asupra lumii, pentru a crea imagini care sunt cu adevărat spectaculoase și pentru a îi ajuta să spună povestea lor într-un nou mod. În plus, un element suplimentar de realism este oferit de posibilitatea captării de imagini 3D, cu ajutorul obiectivulului Samsung de 45mm 2D/3D.

Simplu și ușor de utilizat

Cu Android 4.2 Jelly Bean, funcțiile specifice unui smartphone sunt folosite pentru a îmbunătăți experiența fotografică. Utilizatorii pot alege dintr-un întreg univers de aplicații Android pentru a personaliza dispozitivul lor GALAXY NX și pentru a face mai mult decât simple fotografii uimitoare și conținut video, precum pentru a edita imagini sau a adăuga efecte speciale.

GALAXY NX este prevăzut cu caracteristici care ajută fotografii să realizeze imagini care materializează pasiunile lor și să își exprime perspectivele unice prin intermediul imaginilor surprinse. Mai mult de 30 de Smart Mode-uri le permit utilizatorilor să aleagă setările optime pentru mediul fotografiat, precum și să creeze imagini vibrante, artistice. „Multi Exposure” combină două fotografii diferite pentru a produce o imagine distinctivă, în timp ce „Animated Photo” conectează fotografii succesive de până la cinci secunde, creând un fișier GIF. Pentru realism, „Sound & Shot” stochează simultan sunetul și vocea în timp ce fotografia este făcută, astfel încât momente sunt captate exact așa cum s-au întâmplat.

Pentru un grad și mai mare de flexibilitate, Camera Studio le permite utilizatorilor să personalizeze cu ușurință setările cu aplicațiile peferate pe care le utilizează în mod frecvent. În plus, fotografii își pot alege modurile aparatului foto pe care le preferă, asigurându-se că fotografiile lor sunt surprinse de fiecare dată exact așa cum ei își doresc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: