Samsung Electronics Co. Ltd., unul dintre cei mai importanţi producători de electronice şi electrocasnice la nivel mondial,  a prezentat în cadrul Forumului European Samsung...
WW9000Samsung Electronics Co. Ltd., unul dintre cei mai importanţi producători de electronice şi electrocasnice la nivel mondial,  a prezentat în cadrul Forumului European Samsung de anul acesta, care are loc la Malaga în această perioadă, o nouă mașină de spălat care le oferă clienților o experiență de utilizare intuitivă și o soluție inteligentă de spălat rufe, cu un design minimalist și elegant.

Noua mașina de spălat Samsung WW9000 are un design simplu, ușor de utilizat, care se potrivește perfect în orice locuință modernă. Astfel, Samsung WW9000 le permite utilizatorilor să aibă grijă de treburile casnice cu mai multă ușurință și viteză, mulțumită ecranului intuitiv color de 5 inci, complet tactil, echipat cu funcții inteligente sporite care îmbunătățesc performanța de spălare a mașinii.

„Noua nostră mașină de spălat deschide un nou capitol în materie de design pentru acest segment de electrocasnice, permițându-i o integrare completă în locuințe, alături de celelalte aparate de uz casnic, mobilier și accesorii,” a declarat Boo-Keun Yoon, Președinte și CEO al Consumer Electronics în cadrul Samsung.

Design elegant

Noua mașină de spălat Samsung WW9000 nu este un aparat care trebuie să fie ascuns. Prin înlocuirea liniilor inutile cu o suprafață netedă și curbe naturale, WW9000 oferă eleganță pură, cu un design simplu. Mașina de spălat dispune de un finisaj translucid de cristal albastru, iar ușa creează un spectru de culori încântătoare atunci când vine în contact cu lumina. Pentru a permite încărcarea și descărcarea cu ușurință a hainelor, ușa noii mașini de spălat are un diametru și o deschidere mult mai mare, iar tamburul a fost înălțat pentru un acces facil.

Simplu, intuitiv și ușor

Pentru a face cât mai ușor, practic și la îndemână procesul de folosire al mașinii de spălat, modelul WW9000 este echipat cu o serie de funcții precum Most Used (memorează ciclurile de spălare și opțiunile utilizate în mod frecvent) sau Favorite (le permite utilizatorilor să personalizeze ciclul de spălare prin configurarea unor opțiuni cum ar fi temperatura și viteza de centrifugare).

Auto OptimalWash se ocupa de detalii

Odată ce utilizatorul a activat funcția Auto Optimal Wash, 4 tehnologii cu senzori adună informații despre încărcătura mașinii: mărimea, gradul de murdărie și pătare, cantitatea necesară de apă și detergent. Pe baza acestora, Auto Optimal Wash decide ciclul optim de spălare, temperatura, timpul, ciclul de clătire și viteza de centrifugare. Pentru a face totul și mai avantajos pentru utilizator, funcția Auto Dispense dozează mai departe în mod automat cantitatea potrivită de detergent și balsam.

Prin spălarea cu apă rece, se economisește energie

Pentru a economisi energie cu fiecare încărcătură a mașinii, modelul Samsung WW9000 folosește un generator de bule care se activează atunci când începe un ciclu normal de spălare. Mai departe, EcobubbleTM ajută la dizolvarea detergentului de spălat, la formarea unei mari cantități de spumă care pătrunde mai repede în haine, fiind așadar nevoie de mai puțină apă caldă.

Noul model lansat de Samsung permite, de asemenea, o utilizare silențioasă datorită tehnologiei avansată VRT-M care utilizează un sistem tridimensional de senzori de vibrații, diminuând semnificativ vibrațiile și zgomotul. Mai mult, tehnologia Digital Inverter asigură în același timp o performanță silențioasă de utilizare, precum și o durabilitate remarcabilă, susținută de o garanție de 10 ani a motorului pentru modelul Samsung WW9000.

Cicluri de specialitate și super viteze

Cele șase cicluri de specialitate pre-setate ale noului model oferă un plus de confort, permițând utilizatorilor să selecteze rapid și ușor ciclul de spălare de care au nevoie. Opțiunea Gardening ajustează setările pentru a curăța hainele cu pete de iarbă și noroi, în timp ce ciclul Cooking& Dining curăță urmele de produse alimentare și de grăsime. Alte cicluri de specialitate includ Hygene Care, Active Sports, Active Kids și Working & Everyday.

De asemenea, funcția Super Speed ​​Wash permite ca o încărcătura de rufe de până la 5 kg să fie gata în numai 60 de minute datorită aprovizionării cu apă a mașinii din două locuri. În continuare, funcția Spray Speed ​​scurtează ciclul de clătire prin utilizarea unor jeturi puternice de apă în cuva mașinii de spălat.

Mai multă libertate – o soluție inteligentă pentru control

O altă funcție notabilă a mașinii de spălat Samsung WW9000 este Smart Control, care le permite utilizatorilor să controleze și să monitorizeze de la distanță mașina de spălat, folosind o aplicație de pe smartphone (este necesară o conexiune de tip wi-fi, iar aplicația este disponibilă pe dispozitive Android și iOS). Fie că se află în locuința sa, fie că este în afara acesteia, datorită funcției Smart Control, utilizatorul poate să pornească sau să întrerupă un ciclul de spălare, poate primi notificări atunci când mașina și-a încheiat programul sau notificări privind timpul de spălare rămas.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: