Salty Dream, o colecție pentru plajă inspirată de frumusețea insulelor grecești – GALERIE Foto Salty Dream, o colecție pentru plajă inspirată de frumusețea insulelor grecești – GALERIE Foto
Salty Dream va marca noi repere de stil în garderoba ta pentru plajă și va face din această vară, o experiență magică. Inspirată de... Salty Dream, o colecție pentru plajă inspirată de frumusețea insulelor grecești – GALERIE Foto

Salty Dream va marca noi repere de stil în garderoba ta pentru plajă și va face din această vară, o experiență magică.

Inspirată de culorile calde ale soarelui și de nuanțele sidefate ale nisipului, această colecție este despre cele care iubesc marea și sentimentul de libertate infinită pe care ea ți-o oferă.

Kaftanele feminine cu imprimeuri etnice vor fi preferatele celor care iubesc stilul boho iar detaliile în nuanțe neon vor induce sentimentul de vară, de vacanță.

Țesăturile lejerele din fibre naturale, împodobite cu broderii și ciucuri subliniază aspectul feminin al colecției.

Scenariul verii perfecte din Salty Dream este completat de pălăriile din paie pictate manual și de prosoapele cu imprimeuri originale.

Colecția Salty Dream este disponibilă în magazinele BSB din Băneasa Shopping City, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, City Park Constanța, Polus Center Cluj Napoca, Pitesti Mall, Afi Palace Ploiesti și Shopping City Galați.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: