S-au deschis înscrierile pentru academia de antreprenoriat Upgrader S-au deschis înscrierile pentru academia de antreprenoriat Upgrader
Antreprenorii aflați în primii ani de activitate, care vor să atingă un nou nivel în business-ul lor, sunt așteptați să aplice pentru ediția a... S-au deschis înscrierile pentru academia de antreprenoriat Upgrader

Antreprenorii aflați în primii ani de activitate, care vor să atingă un nou nivel în business-ul lor, sunt așteptați să aplice pentru ediția a treia a Upgrader Academy, până pe 24 februarie 2017. Academia este un program de o lună, timp în care participanții lucrează la dezvoltarea business-urilor lor alături de o echipă de antreprenori consacrați.

Proiectul acoperă o serie de nevoi importante, specifice business-urilor la început drum: crearea unui plan coerent de business, nevoia de feedback și sprijin de la persoane cu experiență în antreprenoriat, aflarea de informații concrete despre cum pot avansa și conectarea la o comunitate de antreprenori.

“Dacă vrei să ai un impact pozitiv pe termen lung în societate, susține un antreprenor să își pună în aplicare ideile! Aceasta este baza și motivația proiectului Upgrader. Și reușim să realizăm acest lucru cu sprijinul unei echipe de mentori extraordinari, antreprenori consacrați, care au fost în acel stadiu și îi pot învăța pe alții din propriile reușite și greșeli,” spune Constantin Stanciu, Co-Fondator Upgrader.

Academia se va desfășura în perioada 27.02.2017 – 06.04.2017, timp în care participanții vor lua parte la o serie de workshop-uri de grup, dar și la discutii personale cu antreprenori consacrați și coach de business, în care vor trata problemele lor punctuale. După stabilirea unui business plan, participanții își vor prezenta planurile în evenimentul de pitching de final, unde vor obține feedback și sfaturi de la un panel de mentori.

Pot aplica antreprenorii aflați în primii ani de activitate cu business-uri din orice industrie, până pe 24 februarie 2017.

Parte din lista mentorilor care se implică în proiect: Bogdan Tudor,Fondator Class It, Dan Ștefan, Co-Fondator Autonom Rent A Car, Mihai Pătrașcu, Fondator Evomag, Mircea Căpătînă, Co-fondator Smart Bill, Dragoș Nicolaescu, Lean Startup Mentor, Cristian Nicolae, Co-Fondator Soft Expert Mobility, Valentina Saygo, Fondator Ask for Accounting, Magda Bei, Co-Fondator Graphtec Design, Laurențiu Dumitrescu, fondator Digital Star, Al Kamara, Fondator Wave Division.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: