S-a dat startul sezonului de slăbit! Cum ne pregătim pentru plajă? S-a dat startul sezonului de slăbit! Cum ne pregătim pentru plajă?
Ne mai desparte o zi de 1 Mai, data la care, în mod tradițional, demarează sezonul de vară pe litoralul românesc, și, chiar dacă... S-a dat startul sezonului de slăbit! Cum ne pregătim pentru plajă?

Ne mai desparte o zi de 1 Mai, data la care, în mod tradițional, demarează sezonul de vară pe litoralul românesc, și, chiar dacă nu toată lumea va fi gata pentru plajă de acum, ar fi, totuși, momentul să se înceapă pregătirile pentru a avea un corp de individiat în următoarele weekend-uri petrecute la mare și în concendiul de vară.

Kilogramele acumulate în timpul iernii şi de Sărbătorile Pascale, şi mai ales apropierea concediului de vară, îi determină pe români să apeleze încă din luna aprilie la serviciile centrelor de înfrumusețare, pentru a-şi remodela silueta şi a arăta bine în vacanţă.

Primăvara se constată o cerere pentru tratamentele de slăbire și remodelare corporală mai mare cu 25% faţă de restul anului. Astfel de clienţi vin în centrele Cellulem Block ca să îşi reducă greutatea cu 2-4 kilograme. În perioada aprilie – iunie, numărul clienților din centrele Cellulem Block crește cu 40% față de restul anului.

„Perioada de după Paște dă startul slăbitului pentru vară. Acesta este momentul când clienții noștri conștientizează cele 2-4 kilograme în plus, pe care trebuie să le reducă până la concediu. Cellulem Block le propune un program combinat şi personalizat, care îi ajută să slăbească 6 kilograme în 4 săptămâni. Acesta presupune evaluare corporală constantă, 36 de terapii, dar și o dietă personalizată”, spune Anca Arsâne, project manager Cellulem Block.

„Dorința de a oferi clienților noștri o metodă de slăbit rapidă și sănătoasă, înainte de vacanță, ne-a determinat să creăm un pachet special de remodelare corporală, al cărui preț ajunge la 1.980 de lei. Printre tratamentele care compun acest program se numără Power Shape, o tehnologie anticelulită de ultimă generaţie, care combină trei tratamente într-unul singur, termo-electrostimularea, ideală pentru o tonifiere fără efort şi eliminarea excesului de apă, dar și vacuum cu infrarosu pentru slabire în centimetri”, spune Anca Arsâne, project manager Cellulem Block.

Peste 60% dintre clienții care vor să slăbească înainte de concediu sunt femei. În ultimul timp, și bărbații apelează la astfel de tratamente, fiind mult mai atenți la felul în care arată. În medie, ei alocă un buget de 1.900 de lei, față de 2.500 de lei, cât alocă o femeie. Pe de altă parte, statisticile Cellulem Block arată că 35% dintre femeile cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani urmează cel puțin un program de remodelare corporală pe an, în timp ce femeile cu vârsta între 35 și 55 de ani efectuează, în medie, trei sesiuni de tratamente pe an.

Pentru o persoană normoponderală durata unui tratament este de 2 luni, iar pentru o persoană supraponderală, de 4 luni. Frecvența cu care clienții vin în centre pentru tratamente este de 2-3 ori pe săptămână, în cazul femeilor, și de două ori pe săptămână, în cazul bărbaţilor.

„Perioada aceasta constatăm o creștere a numărului de programări în centrele noastre şi datorită sezonului de nunți, nu numai a perioadei de concedii. Fiecare femeie își dorește să arate perfect în rochia de mireasă sau în costum de baie, pe plajă, de aceea apelează la tratamentele noastre”, adaugă Anca Arsâne.

Cellulem Block este o rețea de centre de înfrumusețare, cu o gamă vastă de servicii de remodelare corporală, slăbit și epilare definitivă. La origine, Cellulem Block este o companie spaniolă, cu peste 18 ani experiență în domeniul înfrumusețării. Rețeaua are peste 300 de centre în Spania, Portugalia, Franța, Italia, Andora, Maroc. În România, sunt trei centre Cellulem Block, două în București și un al treilea în Constanța.

  • Mihaica Iuliana

    29/04/2015 #1 Author

    Super… si eu sper sa am o zi minunata de 1 Mai.

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: