Ryanair, reducere de 40% la zborurile de toamnă pentru 3 rute germane cu plecare din Timișoara Ryanair, reducere de 40% la zborurile de toamnă pentru 3 rute germane cu plecare din Timișoara
Ryanair, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, lansează astăzi (22 Iulie) o promoție pentru Timișoara. Astfel, pentru călătoriile din luna septembrie... Ryanair, reducere de 40% la zborurile de toamnă pentru 3 rute germane cu plecare din Timișoara

Ryanair, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, lansează astăzi (22 Iulie) o promoție pentru Timișoara. Astfel, pentru călătoriile din luna septembrie pe rutele către și din Germania cu plecare din Timișoara, pasagerii pot achiziționa bilete de avion cu o reducere de 40%.

Această reducere specială se aplică pentru locurile rezervate pe 3 rute din Timișoara către/din Berlin, Dusseldorf și Frankfurt și este valabilă până Duminică (24 Iulie), la miezul nopții (ora 24:00 GMT), doar pe Ryanair.com/ro.

“Începând cu luna septembrie, Ryanair va conecta Timișoara cu centrele business cheie ale Europei, prin frecvențe și orare potrivite oamenilor de afaceri, ca Bruxelles, București, Londra și Milano, Ryanair fiind alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de agrement”, a spus Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Ryanair, Romania and CEE.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: