Routerul cu 3 antene care îți “penetrează” pereții Routerul cu 3 antene care îți “penetrează” pereții
Nu-i așa că te enervezi la culme când stai în bucătărie și semnalul wireless dat de routerul tău este low? Nu-i așa că îți e... Routerul cu 3 antene care îți “penetrează” pereții

Nu-i așa că te enervezi la culme când stai în bucătărie și semnalul wireless dat de routerul tău este low? Nu-i așa că îți e lene să schimbi routerul pentru că de bani nu cred că se pune problema, prețul unui router bun nu este așa de speriat? Dacă nu știi ce să alegi mai ascultă și e mine!

Mă chinuiam de aproape un an de zile cu un router pe care îl tot mutam dintr-o cameră în alta atunci când aveam nevoie de viteză mai bună de internet într-un anumit loc din casă. Am tot zis că îl schimb, însă am amânat luarea unei decizii din lipsa de timp.

I-a venit însă sorocul și l-am înlocuit. Cu un router wireless Tenda FH303D,  300Mbps, cu 3 antene detașabile. Succes. Se pare că am ales ceea ce trebuie. Routerul este instalat într-unul din dormitoare (în capătul apartamentului), iar semnalul trece lejer prin pereții din beton și în celelalte 3 camere.

Surpriza a venit când eram în mașină și am observat că am semnal full pe wifi de la routerul meu. Și stau la etajul 10. Și nu, nu am urcat mașina cu liftul în bloc.

Altfel spus, zonele moarte din casă sau birou care puteau încetini accesul wireless sunt acum de domeniul trecutului. Tehnologia avansată HighPower de la Tenda îmbunătățeste puterea semnalului. Echipat cu trei antene, FH303 crește puterea semnalului pentru o performanță maximă.

FH303 este un router wireless de mare putere potrivit pentru acasă sau la birou. Tenda FH303 oferă viteze de 300Mbps.

Compatibil cu WPS, FH303 vă permite să configurați aproape instantaneu funcțiile de securitate prin simpla apăsare a butonului WPS, stabilizând automat o conexiune securizată.

Totodată, cu butonul TX puteți regla intensitatea semnalului wireless mai convenabil. Țineți apăsat butonul TX aproximativ 3 secunde, după ce eliberați butonul TX, led-ul G se va închide, iar led-ul S se va activa. Astfel veți obține un nivel de performanță wireless mai ridicat.

După experiența de 2 săptămâni recunosc că am luat o decizie bună. Pe fir am o viteza pe speedtest care ajunge la 100 MBPS, iar pe wireless am reuțit să ajung la 65-70 MBPS. Totodată, în descărcările de pe torrent am atins viteze si de 25 MB/s.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Standard Wi-Fi 802.11 n
Porturi LAN 3 x RJ-45
Porturi WAN 1 x RJ-45
Rata de transfer Ethernet (Mbps) 10/100
Securitate WEP 64/128 bit WPA2-PSK WPS support WPA-PSK
Antena 3 x antena detasabila 5 dBi
Frecventa (GHz) 2.4
Rata de transfer WI-FI (Mbps) 300
Port USB Nu
Dimensiuni (mm) 190 x 122.17 x 32.86
Altele Buton WPS / Reset

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: