Rona Hartner: „Gatesc ciorba si facem un picnic in aer liber impreuna cu cersetorii din zona” Rona Hartner: „Gatesc ciorba si facem un picnic in aer liber impreuna cu cersetorii din zona”
Rona Hartner a luptat pentru a castiga, la emisiunea “Roata Norocului”, cat mai multe premii pentru un baietel care s-a nascut intr-o familie saraca,... Rona Hartner: „Gatesc ciorba si facem un picnic in aer liber impreuna cu cersetorii din zona”

Rona Hartner a luptat pentru a castiga, la emisiunea “Roata Norocului”, cat mai multe premii pentru un baietel care s-a nascut intr-o familie saraca, la marginea Bucurestiului. Recent, a fost acasa la acesta, impreuna cu Ana-Maria Barnoschi si Bursucu (n.r. prezentatorii „Roata Norocului”, pentru a-i duce obiectele castigate.

Artista a fost profund impresionata de micutul care a primit-o cu bucurie si curiozitate.

Mario Gabriel (in varsta de sapte ani) locuieste impreuna cu inca un frate si doua surori si parintii acestora intr-o locuinta improvizata, minuscula. Insa nici macar aceasta  nu le apartine, iar conditiile in care traiesc greu de imaginat: nu exista lumina naturala in casa, nu exista apa curenta si nici macar o soba pentru a se incalzi pe timp de iarna.

Mario Gabriel face fata acestor conditii potrivnice si lupta pentru a avea o viata mai buna: are note foarte bune la scoala si este printre cei mai seriosi elevi ai Scolii Sociale de Fotbal Real Madrid. Cand a aflat ca va primi un laptop, un telefon si aparatura electrocasnica, i-au dat lacrimile de bucurie.

“M-a impresionat timiditatea si retinerea acestor copii care nici nu isi imagineaza ca viata le poate oferi mai mult, ca merita sa traiasca intr-o casa in conditii decente. Sunt niste copii educati, bine crescuti. Mie mi se pare un minimum pe care trebuie sa il faca un artist: sa mearga in proximitatea oamenilor, sa ii simta, sa ii ajute. Eu o iau pe fiica mea la actiuni umanitare de cand era in carucior. Ajutam cersetorii din Montmartre. Imi zice deseori: <Mama, uite, lui Jungly –unul dintre cersetorii din zona – ii este frig. I-ar prinde bine o ciorba calda! Iar eu gatesc ciorba si facem un picnic in aer liber impreuna cu cersetorii din zona”, a declarat Rona Harter, mama unei fetite in varsta de opt ani, Sumalya.

rona hartner (1)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: