Românii își caută vacanțe și pe OLX Românii își caută vacanțe și pe OLX
Apetitul românilor pentru petrecerea vacanței de vară în locuri cât mai pitorești și în același timp accesibile pentru orice buzunar este din ce în... Românii își caută vacanțe și pe OLX

Apetitul românilor pentru petrecerea vacanței de vară în locuri cât mai pitorești și în același timp accesibile pentru orice buzunar este din ce în ce mai mare. Doar pe OLX.ro în ultima lună au fost încărcate peste 2.000 de oferte noi la categoria Turism, în prezent atingând pragul de 5.400 de anunțuri.

Iar oferta este extrem de variată. Pentru câteva zile pe litoralul românesc, se pot închiria apartamente în regim hotelier pornind chiar de la doi euro pe noapte. Turiștii ce își doresc un sejur mai lung la malul mării, găsesc și anunțuri pentru închirierea unor vile spațioase cu prețuri variind între 2.000 și 3.000 euro.

Și destinațille turistice în afara țării sunt la mare căutare. Astfel, pe OLX.ro se găsesc zeci de oferte last minute pentru excursii în Grecia, Spania, Italia, Emiratele Arabe Unite sau Turcia cu prețuri pornind de la câteva sute de euro până la oferte de 2.000 de euro pentru un sejur de o săptămână în regim all-inclusive. La pachete turistice de vacață, se adaugă și câteva zeci de oferte pentru zboruri în destinații precum Cipru, Barcelona, Londra, Roma, Seattle sau Madrid, cu prețuri variind între 200 și 1.000 euro.

Românii cu spirit antreprenorial ce doresc să își pornească o afacere pentru lunile de vară, găsesc pe OLX.ro oferte diverse pentru închirierea de spații comerciale chiar lângă plajă cu prețuri atingând și pragul de 4.000 euro. De asemenea, tinerii ce vor să își petreacă vacanța la mare muncind, au pe OLX.ro peste 1.000 de oferte de job-uri sezoniere doar în județul Constanța; în total categoria Locuri de Muncă însumând peste 19.000 de anunțuri active.

În prezent, OLX.ro este cel mare site de anunțuri din România, cu peste 4,4 milioane de oferte active.

OLX.ro, parte a grupului Naspers Classifieds, oferă o platformă gratuită, rapidă și foarte bine localizată celor care doresc să cumpere și să vândă produse și servicii, prin simpla postare a unui anunț online. În fiecare lună, milioane de oameni din întreaga lume vând și cumpără o gamă largă de produse printre care obiecte casnice, mobilă, proprietăți imobiliare, produse de folosință îndelungată, instrumente muzicale, vehicule, electronice și echipamente mobile, servicii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: