Românii, fanii croazierelor. Cererea, avânt de 300% Românii, fanii croazierelor. Cererea, avânt de 300%
“Apetitul turiştilor români pentru vacanţe pe vase de croazieră a cunoscut o cerere puternică în acest an, solicitările noi au explodat practic, ajungând să... Românii, fanii croazierelor. Cererea, avânt de 300%

“Apetitul turiştilor români pentru vacanţe pe vase de croazieră a cunoscut o cerere puternică în acest an, solicitările noi au explodat practic, ajungând să fie de 3 ori mai mari decât aceeaşi perioadă a anului trecut. Plus 25 % din turiştii din anii trecuţi, care au petrecut concediile prin Grecia, Turcia sau Spania au optat anul acesta pentru o croazieră”, spun oficialii Fortuna Business Travel.

Potrivit acestora, cele mai dorite croaziere sunt cele exotice în Caraibe, Emirate şi Asia de S-E. Dintre acestea, 80 % reprezintă pachete complete cu avion inclus din Bucureşti şi transferuri, unde tarifele încep de la 600 de €/pers în cabina interioară, fără taxe de aeroport şi portuare pentru Emirate şi 1099 €/pers pentru cele din Caraibe.

Pe locul 2 se află itinerariile din clasica Mediterană, de Est şi de Vest cu ramificarea spre Insulele Canare(Tenerife) şi Madeira, urmate de croazierele în Fiordurile Nordului şi Europa de Nord.

“Turiştii români preferă croazierele de grup ‘la pachet’ cu avionul inclus din Bucureşti şi transferurile până la locul de îmbarcare/debarcare. În ultimele 4 luni am fost uimiţi de cererea foarte ridicată pentru Croaziere în Caraibe pentru care avem plecări din decembrie anul acesta până în ianuarie anul viitor, precum şi croazierele în EMIRATE cu zbor inclus, cu plecări din decembrie anul curent până în martie 2017”, declară reprezentanții agenției de turism.

În plus, din datele agenției reiese faptul că, în urmă cu un an, croaziera MSC în Mediterană cu îmbarcare şi debarcare din Constanţa a fost una dintre cele mai dorite. “Pentru anul acesta încă nu avem date despre plecarea din Constanţa, dar iată că locul i-a fost luat cu succes de croazierele de grup în Caraibe (Cuba, Jamaica, Martinica, Cozumel, Dominicana, Guadeloupe) şi croaziera de grup în Emiratele Arabe şi Qatar”, ne informează agenţia de turism.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: