“Românii au talent”, peste 3.6 milioane de telespectatori la debutul sezonului 6 “Românii au talent”, peste 3.6 milioane de telespectatori la debutul sezonului 6
Cel de-al șaselea sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, a debutat aseară și, încă din prima... “Românii au talent”, peste 3.6 milioane de telespectatori la debutul sezonului 6

Cel de-al șaselea sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent, a debutat aseară și, încă din prima ediție, a demonstrat că talentul autentic există și că este cel care ne lasă muți de uimire, ne face pielea de găină, ne taie respirația, ne face euforici, ne ridică în picioare și ne face să râdem cu poftă!

Prima ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 23:39, peste 3.6 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:42, peste 4.5 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment la nivel național.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.2 puncte de rating și 46% share, de aproape 5 ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.3 puncte de rating și 9.7% share.

Începând cu ediția de aseară, mesajele postate pe rețelele de socializare Facebook și Twitter au apărut pe ecran. În fiecare vineri, utilizatorii sunt invitați să comenteze fiecare moment pe care îl văd în emisiune, iar o parte dintre acestea vor apărea la televizor. Aseară, pagina de Facebook Românii au talent a crescut cu peste 26.000 de like-uri, iar fanii emisiunii au postat peste 57.000 de mesaje pe Facebook și mii de tweet-uri, comentând momentele din show.

Talent autentic, distracție și momente neașteptate

Aseară, în prima ediție Românii au talent a celui de-al șaselea sezon, telespectatorii au avut parte de momente magice, reacții și replici umitoare ale celor patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, distracție în culise alături de Smiley și Pavel Bartoș și concurenți excepționali. A fost o seară extraordinară, încărcată de emoție, fericire, vibrație, originalitate și creativitate, în care românii au aflat primii 12 concurenți care merg în etapa următoare a competiției.

Prima ediție Românii au talent a început în forță, seara fiind deschisă de Vadim Balaban. Concurentul i-a uimit pe toți cu alegerea muzicală făcută, dar, mai ales cu interpretarea sa. S-a dezlănțuit pe scenă, iar Florin Călinescu, Smiley și Pavel i s-au alăturat și au creat o coregrafie specială pentru acest moment. “Eu sprijin așa ceva, este un gen, nu vă supărați! N-am văzut stadioane goale la așa ceva! DA!”, a spus Florin Călinescu în momentul jurizării. Chiar dacă pe Andra nu a reușit să o impresioneze, Vadim merge mai departe cu 3 de DA.

Trupa The Sky a adus aseară un moment de dans plin de emoție, care a spus o poveste incredibilă despre viață. Membrii trupei și-au pus foarte bine în scenă ideea și au smuls ropote de aplauze din partea celor prezenți în sală. Încântată de reprezentație, Mihaela a spus: “Dragilor, ați făcut o poveste cu toate metaforele de dans, ați dus-o până la un final fericit, cu suspansul inclus, ați executat-o impecabil, din punctul meu de vedere. Pe mine m-ați topit. DA!”. Din păcate, Florin nu a fost în asentimentul Mihaelei, însă trupa The Sky își continuă drumul la Românii au talent, cu 3 de DA.

Lăcrămioara Valentina Simion a urcat pe scenă încrezătoare și a cântat melodia I have nothing, însă doar pentru câteva momente. Concurenta a trecut imediat de la emoție la energie și a executat un dans provocator, care a stârnit imaginația tuturor celor prezenți în sală. În momentul jurizării, Andi s-a uitat la colegii săi de la masa juriului și a spus cu zâmbetul pe buze: “M-am uitat înspre voi trei întotdeauna și sunt extrem de dezamăgit. Eu nu mi-am închipuit că noi suntem atât de dezbinați la masa juriului. Ăsta era un număr clar de 3 de X!”. În final, concurenta a primit 4 de DA din partea juraților și ne vom reîntâlni cu ea în următoarea etapă.

Un moment extraordinar de dans acrobatic a fost adus aseară pe scena talentelor de trupa Triada. Cele trei fete s-au sincronizat perfect și i-au impresionat pe membrii juriului cu grația și feminitatea lor, dar mai ales cu elementele acrobatice extrem de dificile, executate perfect, care au sfidat parcă legile fizicii. Bucuroasă de prezența lor în emisiune, Andra le-a transmis: “Mi-aș dori ca numai numere de genul acesta, excepționale, să treacă mai departe în etapa următoare. Felicitări! Abia aștept să vă mai văd! DA!”. Trupa Triada merge mai departe cu 4 de DA.

Mirela Spînu, de profesie medic cardiolog, și George Spînu au venit de la Milano și au cântat pentru prima dată împreună într-un spectacol televizat, la preselecțiile Românii au talent. Mirela Spînu a cântat o arie de operă, acompaniată la pian de fiul său, George. Au adus pe scenă un moment emoționant și au transmis foarte multă fericire. Interpretarea lor i-a impresionat pe jurați, care au lăudat calitățile vocale ale concurentei, dar și virtuozitatea la pian a micuțului. “Sunteți un fenomen! Să știți să ajungeți la inimă în două direcții diferite, în meseria de cardiolog și, iată, la inimile noastre cu emoția artistică! Felicitări și pentru minunea dumneavoastră de băiat!”, a spus Mihaela Rădulescu. Cei doi concurenți merg mai departe cu 4 de DA.

Pierre Marchand a venit din Franța să-i surprindă pe români cu talentul său. Concurentul a făcut din joaca cu un yo-yo un adevărat spectacol și le-a demonstrat tuturor talentul său și faptul că este un adevărat artist. “Încă de la început, pentru mine a fost foarte clar că ești profesionist. Ai făcut un adevărat spectacol! Sunt convins că ceea ce faci necesită mulți ani de muncă! DA!”, i-a transmis Andi Moisescu. Pierre continuă competiția cu 4 de DA.

Membrii trupei Free balance au adus pe scenă un moment senzațional de contorsionism și acrobație. Cei doi au demonstrat că muncesc foarte mult, dar și că au o mobilitate extraordinară și talent înnăscut. Elementele executate de ei i-au ținut cu sufletul la gură pe toți cei prezenți în sală, care, la finalul momentului, s-au ridicat în picioare și au aplaudat îndelung. Emoționată și fericită să-i vadă pe cei doi concurenți, Mihaela a spus: “Eu nu cred în potrivirea perfectă între doi oameni, dar cred în perechea ideală. Nu știu cum ai făcut, dar Narine e perechea ta ideală în acest gen de dans. Sunteți extraordinar de buni!”. Cu trupa Free balance ne vom revedea în etapa următoare, unde merg cu 4 de DA.

Ilie Gicu a adus voia bună pe scena de la Românii au talent. Concurentul a dansat pe muzica lui Michael Jackson, imitând mișcările celebrului artist, plin de energie și fericire. El le-a dat tuturor o lecție de viață și a demonstrat că, indiferent de problemele pe care le are, se bucură de fiecare moment frumos din viață și de această experiență unică. Ilie a fost aplaudat de jurați, iar Florin i-a spus: “Aici cântă oameni pregătiți, dansează oameni meseriași. De aici încolo ți se poate deschide orice, cine știe? Dar să ridici o sală în picioare n-au reușit foarte mulți clienți!”. Cu zâmbetul pe buze, jurații i-au dat concurentului 4 de DA, cu care merge în etapa următoare.

Mariana Vechiu a dansat belly-dance plină de senzualitate, iar mișcările ei au încins spiritele în sală, dar și la masa juriului. În momentul verdictului, cu 2 de DA primiți de la Andi și Florin, concurenta a primit câteva sfaturi, dar și un NU de la Mihaela, iar răspunsul Andrei i-a dat emoții. În final, jurata a spus: “Și de la mine e la fel de simplu, răspunsul meu e DA!”. Cu 3 de DA, Mariana merge mai departe în competiție.

Elena și Emanuela Popescu sunt două surori extrem de talentate. Fetele au cântat aseară melodia You raise me up și au transmis emoție și sensibilitate. Legătura specială dintre ele și momentul creat pe scenă i-au impresionat pe toți, iar Florin nu a avut nevoie de foarte multe cuvinte în momentul jurizării: “Excepțional! Atât!”, a spus juratul. Elena și Emanuela continuă competiția cu 4 de DA.

Parkour-ul a fost prezent în prima ediție a noului sezon Românii au talent prin Daniel Marica. Concurentul a fost plin de energie, a creat un adevărat spectacol, cu sărituri impresionante, a demonstrat că are mobilitate și că exersează foarte mult pentru acest sport. “Tu ai un zâmbet care ucide din prima audiența, cel puțin feminină, așa că folosește-l mai des! Și folosește puțin și creativitatea. Vino și cu elemente care să îmbrace puțin spectacolul ăsta. Mie mi-a plăcut! DA!”, a spus Mihaela, care a fost cucerită de reprezentația lui Daniel. În final, concurentul a primit 4 de DA și merge mai departe.

Elena Lucia Băduț a adus pe scenă unul dintre cele mai emoționante momente de la Românii au talent. Problemele de vedere pe care le are nu au împiedicat-o să-și urmeze visurile și să depășească toate obstacolele. Aseară, Elena și-a transformat visul în realitate, a cântat melodia Once upon a December și a primit aplauze încă de la primele note. Toți cei prezenți în sală au avut lacrimi în ochi și au fost impresionați de vocea extraordinară a concurentei. La finalul momentului, Florin Călinescu, profund emoționat, a apăsat butonul auriu și a trimis-o pe Elena direct în semifinală, după care a mers pe scenă și a îmbrățișat-o. “Practic, aici nici nu trebuie să spui mai mult decât a văzut toată lumea, iar reacția mea ține loc de 1000 de cuvinte. Emoția absolută, un neașteptat talent!”, a spus Florin Călinescu, iar Andra i-a transmis fetei: “Ai o voce de înger!”. Andi, și el impresionat de moment, a spus: “Este unul dintre cele mai frumoase momente din emisiunea Românii au talent. E cel mai bun semn că Dumnezeu e mare și e bun!”, iar Mihaela a completat: “E un moment foarte frumos, care s-a legat minunat și peste care a plouat cu steluțe.”.

Prima ediție a noului sezon Românii au talent a fost una spectaculoasă, în care telespectatorii au trecut de la emoție și lacrimi de bucurie la momente extrem de amuzante, pline de energie și efervescență.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: