“Românii au talent” a dat startul înscrierilor pentru următorul sezon! “Românii au talent” a dat startul înscrierilor pentru următorul sezon!
Toți cei care au talent pe care vor să îl prezinte în fața întregii țări sunt invitați să se înscrie pe romaniiautalent.protv.ro și pot... “Românii au talent” a dat startul înscrierilor pentru următorul sezon!

Toți cei care au talent pe care vor să îl prezinte în fața întregii țări sunt invitați să se înscrie pe romaniiautalent.protv.ro și pot deveni următorul erou național!

Dezinvoltură, curaj şi încredere sunt cuvintele cheie care trebuie să îi reprezinte pe toţi cei care aleg să se înscrie în cel mai apreciat show de televiziune din România.

După ce timp de cinci sezoane a ţinut milioane de români în faţa televizoarelor, competiţia talentelor continuă. Și în sezonul 6 vor fi premiați cel mai talentat român, cât și cel mai original! De asemenea, cel care va înscrie un român talentat are șansa de a fi desemnat următorul Vânător de talente!

Voci cu har, dansuri electrizate, modele de prietenie dincolo de limite, magie, concert rock, senzualitate şi improvizaţia în dans aduse la nivel de artă au fost câteva din momentele cele mai apreciate ale sezonului 5! Pro TV salută generaţia de eroi din 2015 şi aşteaptă noile talente cu scena deschisă!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: