Tara noastra este prezenta in cadrul celei de-a 48-a editii a Targului de Turism CMT Stuttgart, o expozitie care are loc in perioada 17-25...
România

România

Tara noastra este prezenta in cadrul celei de-a 48-a editii a Targului de Turism CMT Stuttgart, o expozitie care are loc in perioada 17-25 ianuarie. CMT Stuttgart este prima manifestare expozitionale a anului care da tonul tendintelor turistice din anul in curs.

„Scopul pentru care Romania trebuie sa participe la acest tip de evenimente il reprezinta cresterea notorietatii ofertei turistice a tarii noastre, precum si cresterea implicita a circulației turistice din aceste tari. De exemplu, Germania ocupa locul intai in topul tarilor generatoare de turisti straini. In 2014, peste jumatate de milion de cetateni germani au vizitat Romania beneficiind de serviciile turistice oferite de operatorii economici din acest domeniu”, declara Simona Allice Man, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT).

Romania este reprezentata la stand de 20 de expozanti veniti din toate regiunile tarii. CMT Stuttgart este cea mai mare manifestare pentru public din lume. Numarul vizitatorilor asteptat la aceasta editie este de 240.000, ceea ce inseamna 25.000 de vizitatori zilnic.

Travel Trends: 22 de FOTOGRAFII care recomandă România!

La standul Romaniei, aflat in hala centrala a targului, au loc pe parcursul celor 9 zile de expozitie  o serie de evenimente care prezinta tara noastra si atractiile ei: dansul calusarilor, incondeiere oua, realizare papusi in port popular, olarit, sculptura in lemn si, in premiera, femeile pot sa plece de la targ cu parul împletit in codite traditionale romanesti. 

Bucureşti, în top 10 al celor mai ieftine oraşe din lume în ceea ce priveşte cazarea

„ Romania este destinatia perfecta pentru a  o descoperi 365 de zile. Este singurul loc in care din 20 in 20 de kilometri forma de relief se modifica, fapt ce conferă o diversitate aparte, satisfacand astfel si cel mai exigent turist. Fie ca este vorba de o vacanta la mare sau la munte, city break, turism rural sau ecoturism, Romania le oferă pe toate. Peisajele din tara mea sunt unice si oricât de mult am calatorit, si oricate locuri am vizitat, niciunul nu se compara cu Romania. In contextul descrierii făcute mai sus, va invit sa descoperiti Gradina Carpatilor, sa descoperiti Romania balneo, Romania cultural-istorica, Romania ECO si, nu in ultimul rand, Romania destinatiilor unicat. Intr-un cuvant, tara mea este pentru toate gusturile si va invit sa o descoperiti”, a precizat oficialul ANT in cadrul evenimentului de deschidere a targului. 

Travel trends: România, pe lista Lonely Planet pentru destinaţii ieftine în 2015. Unde mergem în concediu anul viitor?

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: