“Român și Pot” și “Iubesc Românește”, două colecții de tricouri dedicate românilor “Român și Pot” și “Iubesc Românește”, două colecții de tricouri dedicate românilor
De 1 decembrie, Spiritul Românesc prinde putere! “Iubire”, “Putere” și “Onoare” sunt printre primele cuvinte pe care oameni frumoși și mândri de originile lor... “Român și Pot” și “Iubesc Românește”, două colecții de tricouri dedicate românilor

De 1 decembrie, Spiritul Românesc prinde putere! “Iubire”, “Putere” și “Onoare” sunt printre primele cuvinte pe care oameni frumoși și mândri de originile lor le menționează când vorbesc despre Spiritul Românesc! Ele sunt integrate în cele mai noi modele de tricouri inspirate din simbolurile și tradițiile românești, reinterpretate în notă modernă și, uneori, jucăușă – COLOR T-shirts (www.colortricouri.ro).  

“Când am gândit colecțiile inspirate de ceea ce numin Spirit Românesc, am întrebat cât mai mulți români mândri de originile lor care sunt cuvintele care cred că definesc România și românii. Am obținut astfel un set frumos de termeni de care suntem mândri și pe care i-am integrat în designuri speciale pentru tricourile noastre”, declară reprezentanții COLOR T-shirts.

Tricou Roman si Pot“Român și Pot” și “Iubesc Românește” sunt cele două colecții de tricouri dedicate românilor care se identifică în orice clipă cu valorile noastre naționale. Designul fiecaruia dintre ele are în componența un simbol românesc și culorile drapelului nostru, toate stilizate astfel încât să contureze un model modern, ușor de purtat în ținutele de zi cu zi ale fiecăruia dintre noi.

Acestor două colecții li s-au alăturat curând “De poveste” – seria de tricouri inspirate din basmele populare românești – și “Tricouri dacice” – colecția inspirată din elemente și simboluri ale istoriei noastre străvechi (draconul dacic, simbolurile cultului solar, simbolurile culturii Turdaș-Vinca etc.).

Acum, de 1 decembrie, mai mult decât oricând, este momentul să promovăm valorile românești și să arătăm că suntem mândri de originile noastre. Fiecare o poate face în felul său, iar COLOR T-shirts își exprimă cel mai bine încrederea în frumusețea Spiritului Românesc prin tricourile pe care vi le oferă cu drag pe www.colortricouri.ro.

Colectia Roman si Pot

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: