Robert Vass, DKV Euro Service: Infrastructura rutieră are nevoie de îmbunătățiri Robert Vass, DKV Euro Service: Infrastructura rutieră are nevoie de îmbunătățiri
Robert Vass, Country Manager România și Ungaria al DKV Euro Service este de părere că lipsa autostrăzilor și, în general, infrastructura precară reprezintă piedica cea... Robert Vass, DKV Euro Service: Infrastructura rutieră are nevoie de îmbunătățiri

Robert Vass, Country Manager România și Ungaria al DKV Euro Service este de părere că lipsa autostrăzilor și, în general, infrastructura precară reprezintă piedica cea mai importantă pe care o întâlnește, astăzi, compania pe care o reprezintă și pe plan local. Cu toate acestea, Vass este de părere că DKV Euro Service va continua să se dezvolte în România și țintește 190 de milioane de euro cifră de afaceri în 2015.

DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa și unul dintre liderii pieței din România, a finalizat 2014 cu o cifră de afaceri de 175 de milioane de euro și își propune o creștere cu 8,6% anul acesta, la 190 de milioane de euro. Compania pune la dispoziția clienților cea mai mare rețea cu stații de carburanți și parteneri de servicii din Europa, cu peste 55.300 de locații în 42 de țări de pe continent.

DKV Euro Service are peste 80 de ani de experiență la nivel european în domeniul cardurilor de combustibil. Reprezentanța din România a fost deschisă în 2007 și oferă carduri de combustibil, servicii de plată a taxelor de drum internaționale, recuperare de TVA și accize, mentenanță și asistență de urgență și o gamă largă de servicii online pentru companiile care transportă marfă sau persoane din România în Europa.

Robert Vass 03Ne-am dezvoltat constant în România în ultimii ani, iar condițiile de piață indică potențial pentru a crește în continuare. Conform estimărilor noastre, piața de combustibil și servicii de taxe de drum pentru transportul internațional din România este de aproximativ 2,5 miliarde de euro, din care ne propunem să atragem circa 8% anul acesta. Pe lângă consolidarea pe plan local a serviciilor oferite clienților cu operațiuni internaționale, suntem interesați să continuăm și extinderea rețelei cu stații de carburanți partenere din țară

Robert Vass, Country Manager România și Ungaria DKV Euro Service

DKV Card este un instrument ușor de folosit, care înlocuiește numerarul sau cardul de credit și ajută transportatorii români să economisească timp și bani. Șoferul folosește cardul în rețeaua europeană extinsă DKV pentru a plăti combustibilul, taxele de drum și orice servicii de reparații sau mentenanță necesare, având astfel un parcurs facil până la destinație și înapoi. Clientul primește o factură consolidată, electronică, în care sunt detaliate toate tranzacțiile sale, din diferite țări, ușor de verificat prin intermediul platformei online pentru clienți.

Adițional cardului de combustibil, DKV oferă și servicii pentru plata taxelor de drum în țările din rețea. Șoferii pot folosi cardul DKV pentru plata taxelor de drum, tuneluri, feriboturi sau poduri sau pot utiliza dispozitive speciale pentru taxele de drum. În cazul aparatelor de bord, verificarea se face automat de către sistemele instalate pe fiecare tronson de infrastructură și timpul parcurs pe traseu este redus.

Segmentul de transport rutier este în dezvoltare, iar cele peste 31.000 de companii de transport, al căror număr este în creștere, confirmă potențialul impresionant al pieței. Infrastructura rutieră este încă în extindere în România, iar portul Constanța este un punct major de conexiune pentru mărfurile care au ca destinație Europa

Robert Vass, Country Manager România și Ungaria DKV Euro Service

Totodată, clienții DKV obțin un plus de lichidități prin recuperarea TVA-ului și a accizelor aferente cheltuielilor din țările de destinație din Europa. Sumele rambursabile se deduc direct din factura curentă, ceea ce asigură economii semnificative de bani și de timp față de recuperarea taxelor pe cont propriu.

Unul dintre avantajele majore ale clienților DKV este platforma online de administrare a contului, care oferă autonomie crescută și acces la o gamă extinsă de opțiuni. Astfel, clienții pot să verifice tranzacțiile în orice moment, să planifice rutele conform celui mai bun preț de alimentare identificat pe harta interactivă și să acceseze facturile electronice. Șoferii au la dispoziție și o aplicație pentru smartphone care le indică stațiile de carburanți și atelierele de service din apropiere unde pot folosi DKV Card și le afișează noutăți despre rețea.

Utilizatorii DKV Card au acces la peste de 9.000 de parteneri europeni pentru servicii adiționale care pot fi plătite cu cardul, cum ar fi ateliere de reparații, închirieri auto, achiziții de anvelope și servicii de curățare auto. În anumite situații, aceste servicii sunt obligatorii și au un regim special, în funcție de mărfurile transportate.

DKV Euro Service România este parte a DKV Mobility Service Group, înființat în Germania în urmă cu 81 de ani și specializat în soluții inteligente pentru transportul rutier: carduri de combustibil, management de flotă, recuperare de taxe și servicii de mentenanță. Anul trecut grupul a raportat o cifră de afaceri de 5,7 miliarde de euro și are în prezent peste 120.000 de clienți și 2,5 milioane de DKV Card și aparate DKV Box active în Europa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: