Robbie Williams și Felix, împreună în “It’s Great To Be A Cat”! Robbie Williams și Felix, împreună în “It’s Great To Be A Cat”!
In noua sa melodie, artistul Robbie Williams devine vocea celei mai năstrușnice pisici, Felix, imaginea brand-ului Nestle Purina. Superstarul internațional va apărea în premieră... Robbie Williams și Felix, împreună în “It’s Great To Be A Cat”!

In noua sa melodie, artistul Robbie Williams devine vocea celei mai năstrușnice pisici, Felix, imaginea brand-ului Nestle Purina. Superstarul internațional va apărea în premieră într-un scurtmetraj, lansând totodată o melodie integrată în noua campanie internațională “It’s Great To Be A Cat”, campanie dedicată sărbătoririi vieții pisicilor și gamei de hrană delicioasă, Felix.

Inspirându-se din personalitățile propriilor sale pisici, precum și din nebuniile irezistibile ale lui Felix, Robbie Williams “își împrumută” vocea campaniei care se va lansa mâine, 25 ianuarie în toată Europa. Muzicianul face o turnură către lumea actoriei, jucând într-un scurtmetraj alături de celebra pisică Felix.

Duo-ul pus pe șotii este surprins făcând o echipă de pomină chiar pentru premiera noii lor colaborări. În film, Robbie este partenerul muzical al lui Felix, în timp ce încearcă să înregistreze o MIAU-lodie memorabilă, acompaniat de orchestră.

Robbie Williams: “M-ați prins cu mâța-n sac! Eu sunt noua voce a lui Felix! Iubesc de când mă știu pisicile și, după ce le-am studiat comportamentul, pot susține că “e grozav să fii PISICĂ”.

Noua melodie, care va fi disponibilă pe http://www.purina.ro/felixandrobbie, reușește să redea cum majoritatea pisicilor domestice își trăiesc cea mai bună viață, exact ca cea a pisicii Felix.

Fabio Degli Esposti, Group Marketing Director la Nestle, Purina: “Cu îndrăgitul Felix, un personaj unic, recunoscut internațional, avem cel mai bun scenariu prin care putem vorbi despre mult iubita mâncare de pisici. Dacă îl mai punem alături și pe unicul, inegalabilul Robbie Williams, avem cea mai bună rețetă! Felix & Robbie, amândoi la fel de năzdrăvani, sunt perechea perfectă.”

Lansarea acestui parteneriat vine împreună cu noua campanie Felix, disponibilă exclusiv pe Youtube si pe purina.ro, începând cu 25 ianuarie,  ora 19:00 PM GMT.

Purina Felix, hrană pentru pisici

Pisicile istețe iubesc gustul irezistibil Felix. Răsplăteștele ghidușiile cu hrana pentru pisici de la Purina, care oferă bucăți suculente în aspic sau recompense delicioase pe placul tuturor felinelor. Rețetele FELIX asigură 100% din nevoile zilnice ale pisicii tale: hrană delicioasă, realizată din produse de calitate, minerale și vitamine echilibrate și o sursă de acizi grași omega 6 – ingredientele necesare pentru ca pisica ta să fie sănătoasă, energică și ghidușă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: