Ro Image 2000: Premierele iernii vă vor da fiori de groază, vă vor pune pe gânduri, dar vă vor distra Ro Image 2000: Premierele iernii vă vor da fiori de groază, vă vor pune pe gânduri, dar vă vor distra
În decembrie și ianuarie, Ro Image 2000 vă așteaptă cu filme care vă vor da fiori de groază, vă vor relaxa, vă vor pune... Ro Image 2000: Premierele iernii vă vor da fiori de groază, vă vor pune pe gânduri, dar vă vor distra

În decembrie și ianuarie, Ro Image 2000 vă așteaptă cu filme care vă vor da fiori de groază, vă vor relaxa, vă vor pune pe gânduri, dar care vă vor distra, cu siguranță!

Krampus. Spaima Crăciunului – o comedie de groază care ne arată un Moș Nicolae așa cum nimeni dintre noi nu l-a mai văzut vreodată, dar a cărui furie riscăm să o simțim pe propria piele, dacă uităm să iubim perioada din preajma Cărciunului, Secretul – un thriller cutremurător cu Julia Roberts într-un rol absolut inedit pentru ea, alături de Nicole Kidman și Chiwetel Ejiofor.

Steve Jobs, o incursiune în mintea unuia din cele mai mari genii ale secolului, cu Michael Fassbender în rolul principal, Vacanță cu “de toate”, o comedie absolut trăznită despre pericolele de a o lua pe mama-mare în jungla Braziliei, acestea sunt cadourile cinematografice pe care Ro Image 2000 le aduce publicului din România pe marile ecrane în cea mai frumoasă și mai intensă lună a anului pentru români.

premiere decembrie

Începem 2016 în forță, cu Surori bune și nebune, o comedie marca Tina Fey și Amuy Poehler, pentru a plonja periculos apoi în riscurile sporturilor extreme și lumea agenților sub acoperire din La limita extremă, un thriller care are în distribuție cele mai mari nume din lumea sportului extrem.

Continuăm, apoi, cu povestea adevărată și emoționantă din Daneza, cu Eddie Redmayne în cel mai bun rol din cariera lui de până acum, conform cronicilor internaționale, ne relaxăm cu două comedii, una în care Mark Wahlberg se războiește cu Will Ferrell pentru afecțiunea familiei, de pe poziții ingrat de inegale, Tata în război cu… tata, și cealaltă, Un polițist și trei sferturi, un nou capitol din seria aventurilor mai mult sau mai puțin ghinioniste, dar extrem de comice ale lui Kevin Hart, care devine de data aceasta aproape polițist, cu voia lui Ice Cube.

premiere ianuarie

Mijlocul lui ianuarie aduce o animație 3D despre adorabilul Norm de la Polul Nord, prilej de încântare pentru copii, dar și o lecție frumoasă despre lumea în care trăim, iar spre finele primei luni ale anului vom putea vedea la cinema un adevărat eveniment cinematografic, Brokerii Apocalipsei, o poveste adevărată, dar pe care cu siguranță nu o știați, despre lumea underground a marilor finanțe ale lumii în pragul colapsului financiar din 2008.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: