RidersOn, aplicația mobilă de micro joburi cu telefonul, ajunge la 50.000 de utilizatori (rideri) RidersOn, aplicația mobilă de micro joburi cu telefonul, ajunge la 50.000 de utilizatori (rideri)
RidersOn, aplicația mobilă lansată în România la sfârșitul anului trecut care oferă companiilor acces în timp real la informații din teren și posesorilor de... RidersOn, aplicația mobilă de micro joburi cu telefonul, ajunge la 50.000 de utilizatori (rideri)

RidersOn, aplicația mobilă lansată în România la sfârșitul anului trecut care oferă companiilor acces în timp real la informații din teren și posesorilor de smartphone oportunitatea de a realiza venituri suplimentare, ajunge la 50.000 de utilizatori (rideri) activi în România. 

Rețeaua actuală de rideri RidersOn asigură o acoperire națională, oferind astfel companiilor oportunitatea de a obține informații din orice colț al țării și de a face verificări în teritoriu într-un timp foarte scurt. Până în prezent, RidersOn a livrat peste 11.000 de seturi de date valide pentru mari companii din domeniul bunurilor de larg consum, retail sau servicii.

Un număr ridicat de utilizatori/ rideri ne asigură o viteză mai mare de execuție și o mai bună acoperire a locațiilor vizate de companii. De la momentul definirii sarcinilor către rideri până când informația este centralizată și se află în posesia companiilor care au în derulare campanii sau activări în magazine pot trece doar câteva ore. Odată îndeplinită sarcina, compania solicitantă primește toate datele în timp real în platforma online și le poate evalua din punct de vedere calitativ

Maria Voloh, Director de Marketing RidersOn

Riderii, în calitate de cumpărători sau utilizatori de servicii, pot îndeplini cu ușurință rolul de cumpărători misterioși (mystery shoppers) și pot obține venituri suplimentare din activități precum completarea de mini chestionare prin intermediul aplicației, realizarea de fotografii la raft (certificate cu GPS și timestamp), verificarea stocurilor, prețurilor sau a așezării produselor in magazin.

Activitatea unui rider poate fi remunerată începând cu 1 euro/ sarcină îndeplinită cu succes și poate ajunge la câteva sute de euro/ lună. Până în prezent, cea mai mare sumă câștigată de un rider a fost de 500 euro din realizarea a 350 de sarcini aprobate. Pentru a deveni rider, aplicația RidersOn este disponibilă gratuit în Google Play și AppStore pentru posesorii de smartphone cu vârstă peste 18 ani.

RidersOnRidersOn ajută comercianții și producătorii la monitorizarea stocurilor, prețurilor, realizarea de sondaje, verificarea așezării corespunzătoare a produselor la raft, verificarea personalului sau a activității promoterilor în timpul activărilor de brand. Odată ce o campanie este activată, riderii din apropierea locațiilor selectate sunt notificați direct pe smartphone și, în funcție de disponibilitatea și recompensa oferită, se îndreaptă către locațiile vizate.

Punctele forte ale aplicației RidersOn constau în viteza de execuție, costurile reduse, transparență totală prin definirea de către client a propriului buget și plata doar pentru datele utile, precum și gradul mare de obiectivitate, datele fiind colectate de consumatori obișnuiți.

RidersOn are sediul central în Irlanda și este o platformă online care facilitează accesul companiilor la forță de muncă temporară, mobilă, economică și eficientă.  Aplicația RidersOn a fost lansată pe piața din România în septembrie 2014, fiind  prezentă și pe piața din Polonia.  Companiile apelează la serviciile RidersOn pentru a realiza studii de tip ”Mystery Shopping” sau pentru furnizarea de informații din magazine în timp real.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: