Revelion cu Smiley – HaHaHappy New Year București 2015 Revelion cu Smiley – HaHaHappy New Year București 2015
Petrecerea de Revelion se organizează pentru a 7–a oară consecutiv în Piața Constituției din București, pe 31 decembrie, de la ora 21:00. Evenimentul intitulat HaHaHappy... Revelion cu Smiley – HaHaHappy New Year București 2015

afis_revelion_2015Petrecerea de Revelion se organizează pentru a 7–a oară consecutiv în Piața Constituției din București, pe 31 decembrie, de la ora 21:00. Evenimentul intitulat HaHaHappy New Year București 2015 va fi un spectacol inedit, gândit și construit ca o sărbătoare extraordinară a luminii.

Conceptul este inspirat din simbolistica anului 2015, supranumit și „anul luminii”, astfel că va excela atât prin reprezentațiile pregătite de către artiști sau datorită scenografiei surprinzatoare, dar și prin tehnologia video și proiecțiile grafice de ultimă generație. Trecerea în 2015 va fi marcată, la momentul zero, printr-un tun de lumină lansat către cer, urmat de un show impresionant de artificii.

Pe scena HaHaHappy New Year București 2015 vor urca cei mai apreciați artiști ai HaHaHa Production – Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pașca, Brighi – într-o serie de concerte speciale. Pe durata evenimentului, prietenii HaHaHa Production – Loredana, Andra, Delia și Vama – vor susține spectacole de excepție, pentru a antrena, emoționa și energiza la maximum publicul bucureștean, indiferent de vârstă.

Concertele individuale sau în duet de pe scena HaHaHappy New Year București 2015 vor fi completate cu momente artistice incendiare, susținute de Mirror Dancers – un spectacol-surpriză care îmbină dansul cu tehnologia luminoasă de ultimă generație; Freakquency – un spectacol de dans unic, în care breakdance-ul întâlnește muzica clasică și cultura urbană; Invaders Show – un performance de dans, lumini și lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucureșteană cel mai mare robot de entertainment din lume, alături de DJ Cyborg și Cyborg Girls, cei care vor „acapara” Piața Constituției prin coregrafie și efecte speciale demne de „anul luminii”.

Amfitrionul HaHaHappy New Year București 2015 este Smiley, emblematicul cantăreț, compozitor și producător român, deținătorul a numeroase premii muzicale, care va anima atmosfera din Piața Constituției alături de carismaticul prezentator TV, Pavel Bartoș.

Evenimentul va ajunge în toată țara prin intermediul PRO TV și Acasă, televiziunile partenere ce vor transmite live showul din Piața Constituției.

HaHaHappy New Year București 2015 este conceput pentru a se poziționa ca eveniment major al Capitalei, pentru a crea o punte de legătură între evenimentele de succes desfășurate în anul 2014, cu ocazia împlinirii a 555 de ani de la prima atestare documentră a Bucureștiului – București 555 – și intrarea orașului și a bucureștenilor în „anul luminii”, 2015.

Spectacolul face parte din seria de evenimente adresate publicului larg, ce vor fi organizate în Capitală în următorii ani, în pregătirea candidaturii Bucureștiului la statutul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021. Accesul la eveniment este gratuit.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: