Rețeta pentru vacanțe: Curse Uber la jumătate de preț și zboruri accesibile cu Kiwi.com Rețeta pentru vacanțe: Curse Uber la jumătate de preț și zboruri accesibile cu Kiwi.com
După luni de zile petrecute acasă, românii au început să meargă în vacanțe cu ajutorul certificatelor digitale COVID și profitând de granițele redeschise. Pentru... Rețeta pentru vacanțe: Curse Uber la jumătate de preț și zboruri accesibile cu Kiwi.com

După luni de zile petrecute acasă, românii au început să meargă în vacanțe cu ajutorul certificatelor digitale COVID și profitând de granițele redeschise. Pentru o vacanță reușită, primii pași sunt de obicei direcționați către motoarele de căutare pentru bilete de avion accesibile. De acum înainte, utilizatorii Kiwi.com, o companie tehnologică inovativă de călătorii, vor beneficia atât de conexiuni convenabile, cât și de costuri reduse la jumătate pentru cursele Uber. 

Românii au început să meargă în vacanțe internaționale în număr din ce în ce mai mare. Având în vedere că în ultimul an s-au orientat mai mult către turismul local, acum preferă și destinații din afara țării. Conform unui studiu desfășurat de Comisia Europeană a turismului, 72% dintre europeni intenționează să facă măcar o călătorie până la finalul lunii septembrie, iar aproape jumătate dintre participanții la studiu au spus că preferă o călătorie cu avionul*.

Tocmai de aceea, călătorii s-au orientat atât de repede către oportunități de a petrece vacanțe convenabile, cu bilete accesibile.

Kiwi.com a înregistrat 49 de milioane de căutări pentru călătorii români începând cu data de 1 mai, iar în topurile căutărilor pentru perioada verii au fost destinații precum: Londra, Milano, Roma, Bruxelles și Paris. 

În noua realitate, călătoriile ar trebui să fie atât accesibile, cât și sigure. De aceea, colaborarea între Uber și Kiwi.com vine în ajutorul celor care caută soluții simple, convenabile și sigure.

Călătorii complete

Pentru rezervările pe Kiwi.com în luna august, utilizatorii noi ai Uber vor primi o reducere de 50% pentru cursele pe aplicația Uber**. Aceștia vor primi codul unic de reducere odată cu biletul de îmbarcare, cu până la 6 ore înainte de zbor. Cu acest cod, utilizatorii vor avea siguranța că ajung la aeroport la timp.

„Fiecare dintre noi a așteptat redeschiderea granițelor după perioada de restricții din timpul pandemiei, care a făcut ca felul în care călătorim să se schimbe. Avem nevoie atât de călătorii personalizate, cât și de soluții sigure. Sperăm ca prin această nouă colaborare miile de pasageri să ajungă la aeroport sau la hotel în siguranță și la timp” – a spus Ana-Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România. 

Ce este Kiwi.com?

Conceptul Kiwi.com este similar cu misiunea Uber – de a eficientiza călătoriile. Algoritmul unic al companiei de tehnologie de călătorii găsește opțiuni de zbor care nu sunt disponibile pe alte platforme, căutând cele mai bune și accesibile rute și prețuri pentru clienți. De acum înainte, la fiecare rezervare cu Kiwi.com, utilizatorii noi ai aplicației Uber vor primi un cod unic pentru o cursă, care poate fi utilizat în orașele în care aceasta este prezentă.

„Ne bucurăm să începem acest parteneriat cu Uber. Așa cum Uber a revoluționat ride hailing-ul, tehnologia inovativă a Kiwi.com transformă modul în care oamenii caută și rezervă zboruri prin multitudinea și diversitatea de itinerarii unice, indisponibile pe alte platforme. E un parteneriat perfect!” – spune Golan Shaked, Chief Commercial Officer Kiwi.com

Kiwi.com este o companie tehnologică de călătorii de top, fondată în 2012. Propriul său algoritm – Virtual Interlining – permite utilizatorilor să creeze itinerarii unice și să combine zborurile cu transportul terestru de la mai mult de 800 de furnizori. Kiwi.com înregistrează mai mult de 100 de milioane de căutări pe zi și are peste 1000 de angajați la nivel global.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi. Din 2020, Uber este un intermediar de transport reglementat și colaborează numai cu parteneri licențiați. În plus, Uber este o platformă multimodală care la nivel global oferă servicii de livrare de mâncare, livrare de colete de mici dimensiuni, biciclete și trotinete electrice.

Aplicația este disponibilă în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe, și îmbunătățește felul în care oamenii se deplasează în metropole. În România, Uber este disponibil în 12 orașe: București, Brașov, Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Craiova, Pitești, Ploiești, Galați, Oradea și Brăila. Mai multe informații despre serviciile Uber: https://www.uber.com/ro/ro/

* Source

** Valoarea maximă a reducerii este de 7 Lei

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: