Rețeaua de magazine „1 Minute”, un nou chiriaș pentru AFI Tech Park Rețeaua de magazine „1 Minute”, un nou chiriaș pentru AFI Tech Park
AFI Europe România a încheiat un nou contract de închiriere pentru campusul de business AFI Tech Park. Noul chiriaș este Lagardère Travel Retail prin conceptul... Rețeaua de magazine „1 Minute”, un nou chiriaș pentru AFI Tech Park

AFI Europe România a încheiat un nou contract de închiriere pentru campusul de business AFI Tech Park. Noul chiriaș este Lagardère Travel Retail prin conceptul de Quick Service Restaurant “1 Minute”, care a închiriat un spațiu situat la parterul clădirii AFI Tech Park 1.

Acesta este cel de-al doilea chiriaș anunțat de AFI Tech Park, după World Class, care a semnat un contract de închiriere pentru o perioadă de 10 ani pentru o suprafață de 1.500 mp GLA, distribuiți o parte la parter, iar restul suprafeței la primul etaj al AFI Tech Park 1.

1 Minute este un concept internațional de tipul Quick Service Restaurant care face parte din portofoliul liniei de afaceri Food Service operată de Lagardère Travel Retail în România cât și la nivel global. Magazinul oferă clienților din centrele de afaceri și din zonele de tranzit o servire rapidă și un sortiment bogat axat în principal pe produse Fresh (sandwichuri, salate și deserturi, sucuri din fructe proaspete, lactate și produse de patiserie) completat de o gamă de produse de bază Convenience (tabac și accesorii, cărți, snackuri dulci și sărate, băuturi răcoritoare, cafea proaspăt măcinată, cărți și reviste). Odată cu deschiderea noului 1 Minute din campusul de business AFI Tech Park, rețeaua de magazine pentru acest concept va ajunge la 31 de puncte de vânzare în țara noastră, toate operate de către Lagardère Travel Retail România.

Un serviciu unic pe care AFI Tech Park îl oferă tuturor chiriașilor săi este o sală comună de conferințe de 400 mp. Acest beneficiu duce la optimizarea costurilor pentru chiriași, prin faptul că nu mai sunt nevoiți să găzduiască astfel de săli mari în spațiul lor de birouri. Alături de facilitățile de retail (Vulcan Retail Park, Liberty Mall), proiectul de birouri aduce beneficii suplimentare precum “AFI Club”, care oferă reduceri pentru masa de prânz și alte servicii, dar și primul serviciu de car sharing din București.

Lucrările la AFI Tech Park 1, prima etapă a proiectului de birouri, avansează conform planului, în prezent urmând a fi finalizate lucrările de structură. Prima clădire, ce oferă 22.000 mp GLA repartizați pe 8 etaje, va fi livrată în T2 2018 și va oferi atât spații de birouri, cât și o zonă de retail (sală de sport World Class, cantină și cafenele). Investiția în această etapă a proiectului este de peste 30 milioane de euro.

Întregul proiect AFI Tech Park va oferi 56.000 mp GLA de spații de birouri Clasa A, în cadrul a două clădiri P+8 și un turn de 14 etaje, înconjurate de peste 5.000 mp de zone verzi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: