Renania, profit net cu 34 % mai mare Renania, profit net cu 34 % mai mare
Dupa modernizarea businessului ca urmare a investitiei masive in tehnologie, dublata de recrutari inspirate si  o noua strategie de relationare cu clienti, furnizori si... Renania, profit net cu 34 % mai mare

Dupa modernizarea businessului ca urmare a investitiei masive in tehnologie, dublata de recrutari inspirate si  o noua strategie de relationare cu clienti, furnizori si parteneri prin Renania Academy Safety Forum, Renania inregistreaza cresteri consistente. Astfel, in 2014, versus 2013, profitul net a crescut cu 34 %, in vreme ce cifra de afaceri a crescut si ea cu 16 %. Mai mult, in trimestrul 1 al anului 2015, cifra de afaceri a crescut cu 20%.

f taudor_DSC4772 portrait“Rezultatele financiare auditate de Deloitte, una dintre companiile din Big Four, sunt o validare a strategiei pe care mi-am propus s-o implementez atunci cand, in urma cu trei ani, am preluat mandatul conducerii companiei. Viziunea propusa actionarilor – aceea de a restructura compania aliniind toate procesele si activitatile la tehnologie de ultima generatie, dublata de infuzie serioasa de capital uman pregatit sa practice anticipatia, evadarea din zona de confort si performanta ca normalitate au dus o companie care deja detinea o pozitie de leadership pe o noua frecventa a rezultatelor spectaculoase. Nu a fost un proces simplu, caci la inceput, mai ales pentru veterani, era mai greu de inteles nevoia reinventarii, intr-o companie care mergea deja bine. Timpul insa a demonstrat ca aceasta a fost directia de urmat daca ne doream sa performam in acelasi ritm pe termen lung. Stiind care sunt planurile echipei de management a Renania, am certitudinea ca vestile bune nu se vor opri aici”

Florentina Taudor, Director General, Renania

Renania are 19 ani de traditie si performanta in importul, distributia si consultanta in domeniul sigurantei ocupationale si o cifra de afaceri record in 2014: peste 23 de milioane de Euro.

q1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: