Relansare si rebranding! Intr-un cuvant, “TheTrends.ro” Relansare si rebranding! Intr-un cuvant, “TheTrends.ro”
Mai elegant. Mai rapid. Mai mult continut. TheTrends.ro este o experienta mai captivanta pentru lectura. Am simplificat paginile, am creat o interfata pentru o experienta... Relansare si rebranding! Intr-un cuvant, “TheTrends.ro”

Mai elegant. Mai rapid. Mai mult continut. TheTrends.ro este o experienta mai captivanta pentru lectura. Am simplificat paginile, am creat o interfata pentru o experienta mai captivanta si optimizata pentru o incarcare mai rapida.

Dupa doi ani de la lansarea site-ului www.gadgetrends.ro traficul a crescut progresiv pana la 130.000 vizitatori unici pe luna si o durata medie de 2,26 minute/vizita. Atentia pe care o acordam continutului original ne asigura o rata de 65,8% de noi vizitatori zilnic.

Desktop – 74,69 % | Mobile – 20,59 % |  Tablete – 4,72 %

Pentru cititorii si partenerii nostri am gandit o noua imagine, rebrandingul  incluzand un nou logo si un website nou cu structura mai bogata ca si domenii. Toate sectiunile preferate intr-un singur loc, pentru ca trendurile le urmam alturi de voi!

Rubrici saptamanale, interviuri cu unii dintre cei mai importanți investitori si oameni de afaceri autohtoni (și nu numai), opinii, topuri cu si despre cele mai in voga masini, galerii foto pentru fashionisti, ultimele noutati din tehnologie, home & deco si multe altele.

Si nu va vom lasa timp sa respirati nici in weekend. Tot de la noi veti afla care sunt cele mai bune orase pentru city break-uri, noi trenduri in bucatarie, dar si in ce restaurante se mananca cel mai bine. Din Bucuresti pana in cele mai indepartate colturi ale lumii.

Va asteptam pe noul site www.thetrends.ro pentru ca trendurile  sunt in continua schimbare!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: