Reduceri la cazare pentru turiștii români care îşi fac un cont Airbnb prin Telekom Reduceri la cazare pentru turiștii români care îşi fac un cont Airbnb prin Telekom
Turiştii români, indiferent de operatorul de telefonie mobilă sau fixă, pot beneficia de o reducere de 30 de Euro la cazare, dacă îşi creează... Reduceri la cazare pentru turiștii români care îşi fac un cont Airbnb prin Telekom

Turiştii români, indiferent de operatorul de telefonie mobilă sau fixă, pot beneficia de o reducere de 30 de Euro la cazare, dacă îşi creează un cont nou pe platforma Airbnb, prin intermediul  telekom.ro, anunță reprezentanții filialei locale a operatorului telecom.

Site-ul de travel Airbnb permite rezervarea de camere sau locuinţe direct de la localnici, în peste 34.000 de oraşe din peste 190 de ţări. Astfel, în pragul vacanţei de vară, turiştii au la dispoziţie o gamă foarte variată de opţiuni, inclusiv locuri de cazare originale, cum ar fi castele, mori de vânt sau iurte.

Însă, pentru a beneficia de ofertă, utilizatorii trebuie să respecte câteva condiţii. Prima dintre ele este crearea unui cont nou pe Airbnb doar prin intermediul linkurilor puse la dispoziţie pe pagina dedicată din site-ul telekom.ro, fie descărcând gratuit aplicaţia de mobil Airbnb, fie prin intermediul butonului „Creează cont”. În același timp, rezervarea să aibă o valoare de cel puţin 120 de euro. Nu în ultimul rând, codul de reducere valabil pentru o singură rezervare, să fie utilizat în cel mult un an de la crearea contului pe Airbnb.

În martie, Deutsche Telekom a anunţat un parteneriat pan-European cu Aibnb, prin intermediul căruia utilizatorii din toate cele 13 pieţe europene -Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, Slovacia-, inclusiv România, beneficiază de o ofertă specială în această primăvară.

Fondată în august 2008 și având sediul în San Francisco, California, Airbnb reprezintă o comunitate de încredere dedicată oamenilor care vor să listeze, să descopere și să rezerve cazări unice în întreaga lume – online sau de pe telefonul mobil.  Fie că este vorba despre un apartament pentru o noapte, un castel pentru o săptămână sau o vilă pentru o lună, Airbnb conectează oamenii și le oferă experiențe unice de călătorie, la orice categorie de preț, în peste 34.000 de orașe și 190 de țări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: