Apple a confirmat, astăzi, că vânzările de iPhone 5S și iPhone 5C au sărit de 9 milioane de unități doar în primul week-end de...
APPLE 5SApple a confirmat, astăzi, că vânzările de iPhone 5S și iPhone 5C au sărit de 9 milioane de unități doar în primul week-end de la lansare, depășind precedentul record de 5 milioane stabilit de iPhone 5, anul trecut.

Dar, în timp ce vestea pare într-adevăr mare pentru Apple, este totodată destul de surprinzător dacă se iau în considerare două lucruri: unu, aceasta este prima dată când Apple a lansat două iPhone-uri în același timp, fapt care stimulează în mod evident creșterea combinată a vânărilor.

Și, poate mai important: acesta a fost primul an în care Apple a lansat un iPhone în China, țară care este, fără îndoială, plină de oameni care așteaptă să intre în posesia unui iPhone original.

Cererea pentru noile iPhone-uri a fost incredibilă, iar, după ce au vândut stocurile inițiale, magazinele continuă să primească în mod regulat noi transporturi”

CEO-ul Apple Tim Cook

Pentru Apple, situația pare destul de roz, iar compania i-a anunțat pe investitorii săi să se aștepte la rezultate bune în cel de-al patrulea trimestru fiscal. Cifrele se pot apropia de limita superioară a intervalului prevăzut anterior, de 34 miliarde dolari, și pot crește chiar până la 37 miliarde dolari. Apple se așteaptă ca marja brută să fie aproape de 37%.

Vezi si: GALERIE FOTO Gadget trends: Apple înlocuieşte iPhone 5 cu două smartphone-uri, introduce scanarea amprentelor şi lansează iOS7

Sursa: http://venturebeat.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: