RCS & RDS începe toamna cu veşti bune şi vine în întâmpinarea nevoilor de comunicare ale clienţilor săi cu reduceri la preţul abonamentului Digi...

rcsRCS & RDS începe toamna cu veşti bune şi vine în întâmpinarea nevoilor de comunicare ale clienţilor săi cu reduceri la preţul abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat. Începând de astăzi, 03 septembrie, preţul abonamentului Digi Mobil Optim Nelimitat, scade de la 5 euro la 4 euro/lună (TVA inclus).

Reducerea tarifului de la 5 euro la 4 euro/lună (TVA inclus) se aplică tuturor clienţilor persoane fizice care optează pentru cel puţin două abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat şi sunt clienţi la serviciile de internet Digi Net şi televiziune Digi TV Cablu sau Satelit.

“Prin acestă reducere de preţ dorim să îi încurajăm pe clienţii noştri să comunice nelimitat cu membrii familiei şi cu prietenii, la cele mai accesibile preţuri. De asemenea, continuăm să ne răsplătim abonaţii pentru loialitatea şi încrederea pe care o arată, aşa cum am făcut-o întotdeaua prin diverse iniţiative, de la creşterea gratuită a vitezelor la internet, la extinderea grilei de canale TV sau prin conţinut variat, exclusiv şi de calitate.” declară Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

Abonaţii RCS & RDS la serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care achiziţionează doar un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat, plătesc 7 euro/lună (TVA inclus), iar la încheierea celui de-al doilea abonament Digi Mobil, vor achita doar 5 euro/lună (TVA inclus) pentru fiecare abonament în parte. Persoanele care încheie un abonament Digi Mobil Optim Nelimitat şi nu sunt clienţi la serviciile de internet fix sau televiziune, plătesc un tarif de 10 euro/lună (TVA inclus) şi 7 euro/lună, (TVA inclus) dacă achiziţionează două abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat.

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat include convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi în reţele internaţionale, internet mobil nelimitat în reţeaua proprie, primii 5 GB trafic fără limitare de viteză, cu viteză de acces de până la 21,6 Mbps şi 100 MB/lună pentru date în roaming naţional, pe care clienţii îi pot utiliza gratuit până la 30 septembrie 2014.

Servicii DIGI

Tarif Digi Mobil Optim Nelimitat (euro, TVA inclus)

1 abonament Digi Mobil Optim Nelimitat

De la 2 până la 4 abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat

Digi Net şi Digi TV (Cablu sau Satelit)

5

4

Digi Net sau Digi TV (Cablu sau Satelit)

7

5

10

7

Abonaţii existenţi care întrunesc condiţiile enumerate mai sus, vor beneficia automat de această scădere începând cu data de 1 octombrie 2014, fără a fi necesar un demers din partea lor.

Mai mult, RCS & RDS oferă persoanelor care încheie contract pe 24 de luni pentru abonamentul Digi Mobil Complet 3, posibilitatea de opta fără niciun cost pentru telefonul smart Allview A4 Duo sau pentru Nokia 208, iar pentru telefonul smart Allview A5 Duo/A5 Smiley doar 50 RON (TVA inclus), cu plata integrală.

Cu abonamentul Digi Mobil Complet 3, de numai 3 euro/lună, TVA inclus, clienţii beneficiază de 150 minute naţionale şi internaţionale incluse, convorbiri nelimitate către reţeaua Digi, mobil şi fix (Digi Mobil şi Digi Tel), internet mobil cu trafic nelimitat inclus şi viteze de până la 21,6 Mbps pentru traficul până la 3 GB şi 100 MB/lună pentru date în roaming national, pe care clienţii îi pot utiliza gratuit până la 30 septembrie 2014.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: