RawBite Peanut, cea mai cool gustare a verii RawBite Peanut, cea mai cool gustare a verii
Batonul Peanut este cel mai nou membru al portofoliului de arome RawBite România, gustări organice din fructe și nuci, fără gluten și fără lactoză,... RawBite Peanut, cea mai cool gustare a verii

Batonul Peanut este cel mai nou membru al portofoliului de arome RawBite România, gustări organice din fructe și nuci, fără gluten și fără lactoză, doar cu zahărul natural din fructe.

Cu o aromă delicioasă, dulce-sărată, RawBite Peanut este realizat exclusiv din trei ingrediente provenite din agricultura ecologică, ce se îmbină armonios: curmale, arahide și sare de mare. Batonul păstrează caracteristicile RawBite oferind echilibrul nutrițional necesar în fiecare zi,  fiind alegerea ideală pentru o gustare între mese, pentru un boost de energie în timpul unui maraton sau chiar în locul unei mese, în zilele aglomerate.

“RawBite Peanut completează selecția de arome a brandului și provoacă printr-un gust inedit, dulce-sărat. RawBite Arahide e un snack rapid și delicios cu textura nutty, realizat din ingrediente sănătoase, atent selecționate și din dragoste pentru simplitate!” declară Indira Abdulvoap, antreprenoarea din spatele brandului RawBite România.

RawBite este un baton din fructe organice și nuci, creat din respect pentru ingredientele naturale. Este singurul baton alimentar din rația individuală a Forțelor Armate Daneze și rezistă în condiții extreme fără să își modifice forma.

RawBite a fost fondată în Danemarca, iar întregul concept este condus de simplitate, bucurie și entuziasm pentru produs. Ideea din spatele RawBite a fost de a crea un produs simplu, organic și sănătos. Astfel a rezultat batonul RawBite din fructe organice și nuci.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: