Răsfăț de weekend la spa. Unde? Răsfăț de weekend la spa. Unde?
Sâmbăta, o zi în care cu toții vrem să ne răsfățăm! Și, ce poate să fie mai potrivit și mai frumos decât acele momente... Răsfăț de weekend la spa. Unde?

Sâmbăta, o zi în care cu toții vrem să ne răsfățăm! Și, ce poate să fie mai potrivit și mai frumos decât acele momente pline de relaxare la un spa după o săptămână plină de muncă? Iar pentru acest weekend noi am ales Country Spa Health & Beauty Retreat, un complex unde tot ce trebuie să faci este să pui accent, în special, pe starea ta de bine. Locul este minunat dacă vrei să te încarci cu energie și să îți revigorezi tot corpul. Detalii?

Bun! Sâmbăta aceasta ne-am propus să ieșim din cotidian. Să luăm micul dejun acasă, iar apoi să ne relaxăm într-un loc în care nu am mai fost, dar despre care am auzit numai de bine.  Rezervarea am făcut-o cu câteva zile înainte. Ce a urmat, a fost super drăgu! La ora 10 ne-am urcat în mașină și am pornit spre Snagov. 40 de minute mai târziu eram, deja, la Country Spa Health & Beauty Retreat, o locație superbă în mijlocul naturii.

Am parcat, și, înainte de a intra, am vizitat un pic zona. Locația este împărțită în două: resort-ul, adică partea de cazare și restaurant,  iar peste drum, Spa Health & Beauty Retreat. Am facut câteva poze și ne-am grăbit către spa. Și cum ospitalitatea echipei și atmosfera caldă sunt necesare pentru o zi specială, am fost primiți cu zâmbetul pe buze de fetele de acolo și conduși către vestiare. Halatul, papucii și prosoapele … din partea casei. Am uitat să vă mai spun cât de drăguț este amenajat spațiul de relaxare, iar priveliștea către lac este superbă. Pozele vorbesc de la sine!

Și totuși, pentru a profita de această zi de relaxare și răsfăț la maximum, este extrem de important să știți cum trebuie să vă pregăti de această experiență. Este un „must” să studiați ofertele și serviciile oferite, pentru a vedea ce vi se potrivește. Puteți chiar discuta toate aceste aspecte împreună cu un consultant sau terapeut, înainte de a alege ziua de relaxare.

Și, credeți-mă, în cadrul Country Spa Health & Beauty Retreat, aveți de unde alege! Sunt disponibile 15 programe spa de zi extrem de relaxante și benefice pentru întregul organism. Toate sunt aranjate atât de bine încât să creeze un echilibru între corp și suflet. Cu tratamente de înfrumusețare hrănitoare, cu masaje liniștitoare, cu sesiuni de saună reconfortante. Toate, completate de aromoterapie și meloterapie iar, când veți reveni acasă, vă veți simții energizați și revigorați.

Dar, să revenim la programul nostru! Eu am optat pentru pachetul Zen: 15 minute de saună umeda și uscată, 20 minute de gomaj corporal, 90 minute de masaj de relaxare și 75 minute de tratament facial. Prețul: 495 lei.  Marian nu s-a lăsat mai prejos și a vrut să testeze procedurile din pachetul Gentelmen Stiletment. S-a bucurat de 15 minute de saună umedă și uscată, 90 minute de masaj de relaxare aromatic, 15 minute de masaj la scalp, dar și 30 minute de masaj reflexogen. A fost mai norocos, să zicem, și a plătit doar 310 lei. J

Am început retreat-ul cu 5 minute de saună uscată și am continuat cu 10 minute de saună umedă. Adorăm saunele umede bine pregătite, cu mult abur fierbinte, iar aceasta a fost una dintre cele bune! Zona este echipată și cu dușuri emoționale, pentru doritori, dar și cu fotolii pentru relaxare, iar view-ul către lac este senzațional, după cum v-am mai spus și mai sus!

După acest ritual, am fost conduși în camere separate. Și asta pentru a ne bucura fiecare de restul terapiilor din pachetele alese. Eu am mers pe un gomaj bazat pe un mix de sare de mare, cu efect de exfoliere, unt de shea, care hidratează, cafeină, pentru detoxifiere și drenaj si extracte de mesteacăn și mușețel, cu efect calmant. Acest gomaj a fost senzațional și mi-a pregatit pielea pentru relaxarea supremă: masajul de 90 minute!

Uleiul folosit în acest ritual a fost de la YON-KA și se bazează pe 5 ingrediente ce alcătuiesc filosofia cu același nume: lavandă, rozmarin, chiparos, mușcată și cimbru. O explozie de arome care să te super binedispuna! Masajul a fost unul extrem de relaxant, dar și intens în același timp. Muzica ambientală m-a purtat într-o călătorie multi-senzorială. Contează mult ca atmosfera din jurul ritualurilor să fie pe placul fiecăruia!

Am continuat apoi retreat-ul dedicat tenului. După curățare, mi-a fost aplicată o mască-tratament și a urmat hidratarea acestuia. Totul se face în funcție de tipul de ten pe care îl aveți.  La mine, având un ten gras, am aflat ca acesta are nevoie de o îngrijire aparte. Și uite așa, am primit câteva sfaturi prețioase pe care vi le dezvălui și vouă. Pentru început, evitarea cremelor grase, curătare cu apă rece, nu cu apa caldă (așa cum făceam eu), pentru a nu stimula excesul de sebum.

Este bine să folosim produsele pe bază de turmeric, gomaj cu miere mai abrazivă (este bună cea zaharisită), măști pe bază de combinații de miere, iaurt, turmeric sau scorțisoară. De asemenea, pentru un ten cu tendințe acneice, se poate face un detox cu un pahar de apă cu un vârf de cuțit de turmeric sau scortișoară pe stomacul gol, timp de 2-3 săptămâni. Deși este plăcut, masajul facial nu este recomandat pentru tenul cu tendințe de îngrășare. Și asta pentru că stimulează excesul de sebum. Recunosc, m-am simțit ca un bebeluș care îi este acordată atenție de toți cei din jur! 🙂

În tot acest timp, relaxat și energizat, Marian mă aștepta la recepție. Savura un ceai și butona telefonul. Știți și voi că bărbații sunt scumpi la vorbe, în general, așa că tot ce am putut să scot de la el a fost că … s-a bucurat la maximum de cele 2 h și jumătate de masaj! Le-am mulțumit celor care ne-au îngrijit timp de câteva ore și, pentru că aveam și altceva programat în ziua respectivă, am plecat spre București.

Am rămas impresionați de aerul curat al acelei zone, de priveliștea de pe lac și de multe alte beneficii oferite de locație. Trebuie să știți că la Country Spa Health & Beauty Retreat veți lăsa energia negativă la intrare și vă veți încărca cu vibrații pozitive. Cum? Simplu: prin intermediul celor 15 Programe ,,1 zi la SPA”: Body Terapy, Energizing, Gentlement Stiletment, Glow, Happy, Slimming, Zen, Hope, Inspiration, Joy, Optimism, Tranquility, Pregnant Mum, Beautiful Mum.

Altfel spus, Country Spa Retreat-ul de la Snagov se adresează atât cuplurilor, familiilor, cât și graviduțelor sau mămicilor, prin intermediul serviciilor, pe care le puteți găsi aici: http://countryspa-retreat.ro/1-zi-la-spa. 😉

 

Mențiune: Pozele au fost realizate cu un telefon mobil Motorola Moto G6… 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: