Ramona Tudor a inaugurat cel mai avangardist Laser Medical Center din România Ramona Tudor a inaugurat cel mai avangardist Laser Medical Center din România
Ramona Tudor – proprietarul Columna Esthetic – a decis ca după 15 ani de experiență în calitate de simplu consumator de astfel de servicii să... Ramona Tudor a inaugurat cel mai avangardist Laser Medical Center din România

Ramona Tudor – proprietarul Columna Esthetic – a decis ca după 15 ani de experiență în calitate de simplu consumator de astfel de servicii să fie prezentă și de partea cealaltă, a celor care oferă servicii de înaltă ținută. S-a hotărât să ofere ceea ce lipsește pe piața românească: un Laser Medical Center unde tehnologia de ultimă generație, alături de profesionalismul și experiența medicilor din echipa Columna Esthetic să ofere garanția unor rezultate deosebite, prin tratamente testate clinic.

Miercuri, 23 septembrie, Bulevardul Primăverii nr. 29 a fost locul unde frumusețea și-a dat întâlnire cu sănătatea și cu vedete precum Andreea Marin, Amalia Enache, Ilinca Vandici, Corina sau Anca Serea la evenimentul de lansare Columna Esthetic, cel mai avangardist Laser Medical Center din România, unde tehnologiile de ultimă oră și experiența medicilor specialiști se îmbină pentru a deveni un reper pe harta healthcare din București.

Doctorul Adriana Celebidache și partenerii Columna Esthetic – Columna Medical Center (clinică medicală pluridisciplinară precum și modern centru de fertilizare in vitro), Academia de FIV, Dentexcela 3 și Top Line (grup cu peste 18 ani de experiență pe piața românească, lider în industria soluțiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium) – a inaugurat cel mai avangardist Laser Medical Center din România.

Într-o atmosferă distinsă, festivitatea a îmbinat momentele de socializare cu prezentarea țelurilor acestui centru de excelență în frumusețe. Pornit de la ideea că orice om trebuie să își îngijească pielea în mod regulat, ca prevenție și pentru întreținere, nu doar atunci când apar semnele îmbătrânirii, Columna Esthetic este un proiect de elită adresat în egală măsură bărbaților și femeilor.

Scopul Columna Esthetic este de a aborda frumusțea prin cunoștințe medicale. Astfel invitații au putut lua cunoștință cu echipa medicală, una formată din specialiști cu experiență în tratarea problemelor dermatologice, oameni aleși cu atenție astfel încât tratamentele urmate să ofere cele mai eficiente rezultate. În ajutorul acestora vin cele mai avansate tehnologii disponibile pe piață, de la echipamentele cu radiofrecvență de ultimă generație de la Alma Accent, până la sisteme de epilare fără durere (Soprano ICE) sau cel de biostimulare corporală Ultratone Futura Ultra Pro. Dezideratul declarat al clinicii este de fi un centru de elită în ceea ce privește estetica personală, atât facială cât și corporală.

Inaugurarea clinicii a avut parte și de o premieră în România, lansarea aparatului Ultratone Dreamshaper. Vedetele și invitații au avut ocazia să primească recomandări personalizate pentru o silueta și un ten perfect de la doamna Centofanti – inventatoarea Ultratone Dreamshaper și considerată, pe bună dreptate, specialistul numărul unu  în Biostimulare.

„Cu noi deveniți mai frumoși” nu este doar motto-ul Columna Esthetic, ci o realitate pe care o vor împărtăși toți cei care vor trece pragul acestui centru medical. “Tenul nu are vârstă”, a spus în speech-ul său doamna Ramona Tudor, care a continuat: “Am realizat acest centru din pasiune pentru frumos și din dorința ca din ce în ce mai multă lume, bărbați sau femei, deopotrivă, să conștientizeze că tenul nu are vârstă. Din experiența mea de consumator de astfel de servicii și  din cea a medicilor care formează echipa Columna Esthetic, știm că este bine să întreții și să previi”.

Columna Esthetic vine nu doar cu tehnologii și tratamente de ultimă oră, cum ar fi sistemul helioterapeutic multiplex Ultratone Futura Ultra Pro, cea mai completă și eficientă soluție de îndepărtare a părului, fără durere și rapid – Soprano Ice, cea mai nouă versiune LPG Endermolab Cellu M6 (model de referință în stimularea celulară corporală și facială) sau Harmony Clearlift (o abordare non-invazivă și lipsită de durere de întinerire a pielii prin metoda laser), dar și cu o echipă de medici specialiști care vor personaliza tratamentele fiecăruia printr-un diagnostic profesionist și printr-o propunere de servicii care să asigure cele mai bune rezultate.

Noul Laser Medical Center propune o gamă complexă de servicii, de la cele de rejuvenare facială, până la cele de remodelare corporală, epilare sau chiar estetică dentară, toate asigurate într-un cadru elegant într-un mod profesionist.

Columna Esthetic și-a deschis porțile într-un sediu elegant pe Bulevardul Primăverii, Nr.1 și îi invită pe toți cei care doresc să se simtă bine în pielea lor, să îi calce pragul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: