Ramada Parc & Plaza vă propune un Paște tradițional! Ramada Parc & Plaza vă propune un Paște tradițional!
Zilele trecute, am participat la un Easter Egg Hunt la Ramada Plaza Bucharest și am aflat direct de la sursă câteva detalii secrete despre... Ramada Parc & Plaza vă propune un Paște tradițional!

Zilele trecute, am participat la un Easter Egg Hunt la Ramada Plaza Bucharest și am aflat direct de la sursă câteva detalii secrete despre oferta de Paște. Le-am ținut eu pentru mine ceva vreme, dar a venit momentul să desconspir câteva din ele. Pe scurt, pentru cei care mizează pe tradiție, restaurantul La Parc din cadrul hotelului Ramada Parc & Plaza din nordul Bucureștiului, vine cu o ofertă excepțională de Paște, de numai 80 de lei de persoană.

Altfel spus, vă puteți bucura de un meniu românesc, o ambianță relaxantă și servicii de înaltă calitate, la prețuri mai mult decât acceptabile. Toate acestea pentru că voi să petreceți o zi de neuitat alături de cei dragi, într-un cadru unic, în care adevărata tradiție românească este la ea acasă.

Am mai aflat că din meniul de Paște nu vor lipsi tradiționalele preparate din carne de miel, ouăle roșii și nici deserturile preferate de români, cozonacul și pasca. Trebuie să știți că oferta este valabilă doar pentru masă de prânz, în perioada 28-29 aprilie.

Noi am degustat în premieră bucatele lor și le recomandăm cu drag!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: