QULT inaugurează un magazin de obiecte premium de design interior în București QULT inaugurează un magazin de obiecte premium de design interior în București
Antreprenorul Daniel Penciuc, fondatorul DRESSBOX, serviciu de închiriere de rochii de gală și bijuterii, anunță lansarea QULT, magazin din zona de luxury retail, care... QULT inaugurează un magazin de obiecte premium de design interior în București

Antreprenorul Daniel Penciuc, fondatorul DRESSBOX, serviciu de închiriere de rochii de gală și bijuterii, anunță lansarea QULT, magazin din zona de luxury retail, care comercializează obiecte premium de design interior.

Investiția în noul magazin, situat în zona Dorobanți, este de 50.000 euro. Toate colecțiile din portofoliul QULT vor putea fi găsite și în magazinul online la www.qult.ro. Magazinul va comercializa obiecte premium de design interior sub semnătura unor branduri renumite, precum Baobab, Onno, Skultuna, Max Benjamin, Cochine Saigon, Ester&Erik, Stoff. 

„Filosofia din spatele acestei noi afaceri pune accent pe rafinamentul și unicitatea care ar trebui să caracterizeze obiectele pe care le alegem pentru decorul căminului. Așadar, QULT pune la dispoziție clienților o întreagă varietate de produse: lumânări parfumate, difuzoare de interior, sfeșnice pentru lumânări și accesorii lucrate manual de maeștri artizani din întreaga lume.

Brandurile reunite sub umbrela QULT împărtășesc pasiunea pentru producția manuală a produselor și standardul ridicat al calității ingredientelor din compoziție”, declară, Daniel Penciuc, fondatorul QULT.

Magazinul QULT îi vizează în primul rând pe pasionații de design interior, pe cei care apreciază parfumurile fine și accesoriile de calitate ridicată într-un decor interior.

Produsele se adresează clienților B2C și B2B care își doresc amenajarea căminului sau a spațiului de la birou într-o manieră exclusivistă și rafinată. De asemenea, gama QULT se adresează și segmentului de Office, Wellness (SPA) și HoReCa (hoteluri).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: