QuickMobile, până la 20% comisioane din vânzări prin Profitshare QuickMobile, până la 20% comisioane din vânzări prin Profitshare
QuickMobile a devenit advertiser în platforma de marketing afiliat Profitshare în categoria IT&C. Astfel, afiliații Profitshare pot, începând cu 1 aprilie 2015, să beneficieze de... QuickMobile, până la 20% comisioane din vânzări prin Profitshare

QuickMobile a devenit advertiser în platforma de marketing afiliat Profitshare în categoria IT&C. Astfel, afiliații Profitshare pot, începând cu 1 aprilie 2015, să beneficieze de avantajele substanțiale obținute prin promovarea produselor QuickMobile.

Cu o cifră de afaceri de peste 45 de milioane de euro anul trecut, compania este unul dintre cei mai importanți retaileri IT&C din România. Gama QuickMobile include peste 2.500 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, anual, compania aduce în portofoliu peste 1.000 de produse noi, cele mai multe dintre acestea fiind în exclusivitate pe piața locală.

Fiecare vânzare generată prin afiliații Profitshare le va aduce acestora comisioane diferite în funcție de categoria din care fac parte produsele promovate. Toate comisioanele depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat.

Astfel, acestea pornesc de la 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets (brățări fitness, smartwatch, camere video etc.) şi ajung la 20% pentru articolele din categoria Accesorii (huse, stick-uri USB, carduri de memorie, încărcătoare, căști), dar și pentru articolele listate în categoria Branduri de lux, care reunește produse de la cele mai cunoscute case de modă din lume ca Celine, Christian Lacroix, Balenciaga etc.

“Parteneriatul cu Profitshare a venit ca un pas firesc în dezvoltarea companiei şi suntem convinşi că foarte mulţi afiliaţi se vor orienta către magazinul nostru datorită avantajelor pe care le oferim. Astfel, QuickMobile aduce constant în stoc produse în premieră pe piața locală, oferă o gamă largă de telefoane, tablete, gadgeturi şi accesorii, iar comisioanele pe care le acordăm afiliaților sunt unele tentante”, a declarat Tudor Ţiboc, Director General QuickMobile.

Potrivit afirmaţiilor sale, datorită avantajelor expuse, QuickMobile își dorește să devină, într-un timp foarte scurt, unul dintre primii 3 advertiseri din Profitshare după valoarea totală a comisioanelor oferite afiliaților.

„Ne bucurăm că cei de la QuickMobile au ales platforma de marketing afiliat Profitshare, deținută de Conversion. Afiliații Profitshare sunt tradițional recunoscuți pentru o promovare foarte bună pe categoria IT&C, ceea ce ne face să credem că programul de afiliere QuickMobile va fi unul de top”, a declarat Marius Pahomi, Director General Conversion.

Premii pentru afiliaţii Profitshare

Odată cu implementarea Profitshare, QuickMobile va da startul unui concurs special pentru toți afiliaţii Profitshare. Acesta se va desfăşura în perioada 1 Aprilie – 30 Aprilie 2015, iar premiul cel mare constă într-un Samsung Galaxy S6 16 GB , adus în premieră în România de către QuickMobile.

“Vom acorda trei premii pentru top 3 afiliați QuickMobile din Profitshare după valoarea comisioanelor realizate în perioada de desfășurare a concursului. Având un portofoliu atât de mare de produse, suntem convinși că fiecare afiliat va găsi o categorie dragă lui pe care s-o promoveze cu și mai mult interes”, a afimat Tudor Ţiboc. Restul premiilor oferite pentru locurile doi și trei, constă într-o tabletă Xiaomi MIPAD şi un smartwatch MYKRONOZ ZeClock.

Mai mult, toți afiliații care intră în concurs, indiferent de valoarea comisionalor încasate, au șansa să câștige prin tragere la sorți o  tabletă Nokia Lumia 2520.

  • Sofica Mihaela

    03/04/2015 #1 Author

    O activitate care cu siguranta, in viitorul apropiat va constitui o sursa uzuala de venituri pentru cei ce activeaza pe canalul virtual media. Initiativa celor de la QuickMobile fiind una de avangarda.

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: