„Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti! Start casting! „Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti! Start casting!
Casa „Puterea Dragostei” se mută în România și un nou sezon al show-ului, în care doar iubirea va conta, se pregătește la Kanal D! ... „Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti! Start casting!

Casa „Puterea Dragostei” se mută în România și un nou sezon al show-ului, în care doar iubirea va conta, se pregătește la Kanal D! 

Cel de-al cincilea sezon „Puterea Dragostei” le va aduce de această dată telelespectatorilor o experiență unică, total diferită de ce au văzut până acum, pentru că în casa cea nouă, din București, doar iubirea îi va ghida pe concurenți.

Provocările prin care vor trece aceștia vor fi uriașe, emoțiile intense, specifice dragostei nu vor lipsi, dar atmosfera prietenoasă îi va ajuta pe concurenți să întâmpine toate aceste trăiri cu empatie și maturitate.

Toți cei care au împlinit vârsta de 18 ani și care își doresc cu adevărat să își găsească jumătatea se pot înscrie la casting. Cei care doresc să participe la show-ul ce le poate schimba viața sunt invitați să acceseze casting.kanald.ro și să răspundă cu sinceritate la întrebările afișate.

Casa Dragostei din București îi așteaptă într-un sezon nou, cu un ambient perfect, în care își pot descoperi jumătatea. Stă doar în puterea concurenților să își găsească iubirea adevarată!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: